«Ο ΠΑΟΚ μπορεί το νταμπλ»!

Από paok24.com: Ένας δύσκολος κύκλος αγώνων ολοκληρώθηκε για την χαντμπολική ομάδα του ΠΑΟΚ και πλέον έρχονται... ακόμα μεγαλύτερες στιγμές.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί το νταμπλ»!

Για την χρονιά που... έφυγε αλλά και για το 2017 που φέρνει μεγάλες αναμετρήσεις, μίλησε στο PAOK24 ο Νίκος Κοκώνης.

Ο έμπειρος πίβοτ ο οποίος προσφέρει ηρεμία στη συγκεκριμένη θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου, μιλάει για τις σημαντικές στιγμές που κρατάει αλλά... και για τις άσχημες ειδήσεις που επηρέασαν όχι μόνο αυτόν, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Σχετικά με τη χρονιά που έφυγε, η οποία βρίσκει τον ΠΑΟΚ αυτή την ώρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανέφερε πως:

«Θεωρώ πως είμαστε καλά, θα μπορούσαμε να πάμε βέβαια και καλύτερα. Είχαμε μια ανέλπιστη ήττα κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας στην Μίκρα, η οποία μας... τσίτωσε. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο και μέσα από την δουλειά θα συνεχίσουμε να έχουμε ανάλογη πορεία».

Ερωτηθείς για το μεγάλο διπλό κόντρα στην ΑΕΚ και το παιχνίδι Κυπέλλου που έρχεται κόντρα στον ΙΕΚ Ξυνή Δικέα, ήταν απλά... ξεκάθαρος.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Παρουσιάσαμε σοβαρό πρόσωπο ενώ ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το ματς. Καταφέραμε και πήραμε δίκαια το θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι με τον ΔΙΚΕΑ θα είναι δύσκολο, είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου. Αν θέλουμε να λέμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα και πως χτυπάμε τους τίτλους, κάποτε θα τους συναντούσαμε. Ο ΠΑΟΚ μπορεί το νταμπλ, το μόνο που μένει είναι να το αποδείξουμε. Είμαστε σε έναν σύλλογο που πρέπει να κυνηγάμε όλους τους τίτλους και αυτό θα κάνουμε».

Για τις καλές και άσχημες στιγμές που κρατάει από το 2016:

«Κακή στιγμή η οποία πιστεύω έχει επηρεάσει την πλειονότητα του κόσμου, είναι αυτό το θέμα με το προσφυγικό. Από εκεί και πέρα, βλέπουμε σε όλο το κόσμο ανά μήνα, ανά ημέρα, επιθέσεις που στην ουσία την πληρώνει ο αθώος κόσμος.

Όσον αφορά το προσφυγικό, υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που έχει ανοίξει την καρδιά του αλλά και την πόρτα του και έχει δείξει το αλληλέγγυο πρόσωπο που χαρακτηρίζει εμάς σαν λαό. Θεωρώ και σαν εμένα που δεν ξεχνώ τις ρίζες μου, είμαι από εκείνα τα μέρη (σ.σ. Φώκαια Τουρκίας), χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω να δείξουμε την ευαισθησία μας. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, τα επόμενα χρόνια ίσως να είμαστε εμείς».

Σχετικά με το ποιο παιχνίδι του έμεινε από το 2016, είπε:

«Σίγουρα ήταν μια δυνατή στιγμή μέσα στον Δούκα που καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση στο Κύπελλο, σε ένα γήπεδο που πέρυσι δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα, σε όλα τα παιχνίδια έχουμε προσφέρει συγκινήσεις και σαν ομάδα έχουμε δεθεί».

Για τις δικές του ευχές για το 2017:

«Υγεία το πρώτο, αγάπη και ευτυχία σε όλους. Όλα τα άλλα θα έρθουν».

Διαβάστε ακόμη...