Λιγότερες κίτρινες από πέρσι και μια ... κόκκινη

Από novasports.gr: Από την έναρξη του πρωταθλήματος ως τώρα, σε σύνολο δώδεκα αγώνων οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ. έχουν αντικρύσει είκοσι τρεις φορές την... πρώτη προειδοποίηση του διαιτητή για οτιδήποτε αντικανονικό.
Πηγή: novasports.gr
Λιγότερες κίτρινες από πέρσι και μια ... κόκκινη

Συνολικά δέκα τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν δει κίτρινη κάρτα, με τους Μάτος και Κάμπος να έχουν τα σχετικά... πρωτεία, με τρεις έκαστος. Από δυο έχουν οι αμυντικοί Κρέσπο, Μαλεζάς,

Τζαβέλλας, όπως επίσης ο Κάνιας αλλά και ο Κάμπος, ενώ από μια μετρούν οι Λέοβατς, Κίτσιου, Βαρέλα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μυστακίδης, Αθανασιάδης. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» που αποβλήθηκε ήταν ο Ισπανός Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας με απευθείας κόκκινη για το χέρι που έκανε στον αλίστου μνήμης αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στο ίδιο αντίστοιχο χρονικό διάστημα της περσινής σεζόν, με τρεις αγώνες περισσότερους στο πρωτάθλημα δεν υπήρχε μεν κόκκινη αλλά ο αριθμός των κίτρινων καρτών ανερχόταν στις τριάντα τέσσερις, διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο.

Πρώτοι στη σχετική κατηγορία ήταν οι Λέοβατς – Τζαβέλλας, με έξι ο καθένας, ενώ κανένας άλλος από τους υπόλοιπους δέκα πέντε συμπαίκτες τους δεν είχαν περισσότερες από δυο. Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκαν οι Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Κάτσε, Τζιόλης, Μακ, Αθανασιάδης, ενώ από μια είχαν οι Μελίσσας, Σκόνδρας, Κόστα, Γκολάσα, Σαββίδης, Σάμπο, Πέλκας, Ροντρίγκεζ.

Είτε αποτέλεσμα της καλύτερης αγωνιστικής λειτουργίας, είτε της μεγαλύτερης πειθαρχίας, το αποτέλεσμα σαφώς κι ευννοεί τον Π.Α.Ο.Κ. που σε συνάρτηση με την απουσία σοβαρών μυϊκών τραυματισμών δεν έχει στερηθεί τις υπηρεσίες κανενός ποδοσφαιριστή του για οιονδήποτε άλλον λόγο πλην σχετικής απόφασης της τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε ακόμη...