«Δεν μπορώ να περιμένω»

Από paok24.com: Συνέντευξη στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας "FORZA" παραχώρησε ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, Βαγγέλης Μαργαρίτης.
Πηγή: paok24.com
«Δεν μπορώ να περιμένω»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που από τις αρχές του Δεκεμβρίου ξεκίνησε άσκηση με στατικό ποδήλατο αλλά και πάτησε και πάλι το πόδι του στο γήπεδο με μπάλα, έστω και για ατομική προπόνηση, είπε:

Για το πως βίωσε και βιώνει την όλη κατάσταση: «Όταν αγαπάς κάτι σίγουρα σου λείπει. Μου έχει λείψει πάρα πολύ το μπάσκετ, όλα αυτά που ζούμε με τους συμπαίκτες μου, η προσπάθεια σε κάθε ματς, η ένταση, τα συναισθήματα. Στεναχωριέμαι πολύ που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, στις δύσκολες στιγμές, με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, εκεί που η κούραση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη γιατί λείπω και τα παιδιά πρέπει να καλύψουν την δική μου απουσία, αλλά και να φορτωθούν περισσότερα πράγματα. Είναι τρομερά δύσκολο να είσαι καθηλωμένος και να μην μπορείς να μπεις και να παίξεις. Το νιώθω περισσότερο όταν βλέπω το παιχνίδι».

Για την επάνοδό του στη δράση: «Με έχει ταλαιπωρήσει πολύ αυτός ο τραυματισμός, πάνε δυο μήνες τώρα, αλλά έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια, προσπαθώ να επανέλθω και νομίζω ότι πλέον είμαστε στην τελική ευθεία».

Για το πως σκέφτεται την επιστροφή του: «Θέλω να είναι καλά το πόδι μου, θέλω να έρθει γρήγορα η στιγμή για να μπω ξανά στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο».

Διαβάστε ακόμη...