«Ηρεμία, ψυχραιμία, όχι αποφάσεις εν θερμώ»

Από metrosport.gr : Ο πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την υπάρχουσα κατάσταση της ομάδας
Πηγή: metrosport.gr
«Ηρεμία, ψυχραιμία, όχι αποφάσεις εν θερμώ»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και συνέστησε ψυχραιμία, ηρεμία και σωστές αποφάσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Δεν μπορώ να σου απαντήσω για θέματα τεχνικά και λοιπά. Έχω δει και παρακολουθώ τη φετινή ομάδα και βλέπω καλά στοιχεία και καλό ποδόσφαιρο αλλά για τεχνικά δεν μπορώ να μιλήσω».

Για το λόγο που δεν προχωρά η ομάδα και δεν είναι αντίστοιχη των ποσών που έχουν ξοδευτεί: «Όχι, αυτό δεν μπορούμε να το πούμε. Η εμφάνιση στην Ιταλία πώς την κουβεντιάζαμε, πώς την σχολιάσαμε μετά; Πάρα πολύ καλά την σχολιάζαμε. Από εκεί και μετά τι συνέβη στα τελευταία παιχνίδια και υπήρχαν και οι δηλώσεις του προπονητή μετά και πράγματι εκεί υπήρχαν και πράγματα που πρέπει να τα γνωρίζουν και θα πρέπει να τα ξεκαθαρίσουν. Από εκεί και μετά δεν θέλω να μπω στη λογική για το τι χρήματα δαπανηθήκανε. Πρέπει να ηρεμήσουμε και ο Σαββίδης πλέον γνωρίζει και έχει αποκτήσει και την εμπειρία για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους».

Για το ξενέρωμα του κόσμου: «Αυτό το καταλαβαίνω. Για το χθεσινό παιχνίδι ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα φάγαμε ένα γκολ αλλά η ομάδα δεν ήταν για αυτό το αποτέλεσμα. Το είδαμε όλοι. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Υπάρχει και η κακιά στιγμή. Βλέπω μια προσπάθεια πάρα πολύ καλή. Όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες θέλουμε η ομάδα να κερδίζει. Δεν το συζητώ. Είχα μεγάλες φιλοδοξίες για το πρωτάθλημα φέτος. Δεν γίνανε πράγματα πράγματι αλλά εγώ πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της».

Για το μη βιασύνη στις αποφάσεις: «Έτσι ακριβώς. Βιαστικές αποφάσεις δεν ξέρω τώρα που αναφέρονται, δεν γνωρίζω, δε διοικώ, δεν ξέρω. Ο Σαββίδης διοικεί και τα ξέρει αυτά και έχει ανθρώπους για να του κάνουν τις αναφορές και από εκεί και πέρα θα πάρει τις δικές του αποφάσεις. Όσο για τους ΠΑΟΚτζήδες, που ξέρω την τρέλα τους. Χθες τρελάθηκα. Φάγαμε ένα γκολ από το πουθενά και χάσαμε το παιχνίδι, χάσαμε από τον Παναθηναϊκό. Και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είδαμε τι έγινε μέσα στο ματς, δεν μπορώ να πω κάτι. Συνιστώ ηρεμία, ψυχραιμία και να αγαπούν την ομάδα. Και πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει, κάτι θα έρθει. Έχουμε τα στοιχεία. Κακά τα ψέματα εγώ φέτος έχω δει ότι η ομάδα παίζει πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλει καλή διαχείριση και σοβαρές και σωστές αποφάσεις και όχι εν θερμώ».

Για το εάν θέλει ψυχραιμία και ηρεμία: «Έτσι ακριβώς».

Διαβάστε ακόμη...