24α Αλεξάνδρεια: Συνέντευξη Τύπου Στο Δ. Καβάλας

Από acpaok.gr : Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημαρχείο της Καβάλας ενόψει του κολυμβητικού τουρνουά «24α Αλεξάνδρεια» που είναι αφιερωμένο στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, με κύριους προσκεκλημένους τους εκπροσώπους της Διοργάνωσης, τον Γενικό Αρχηγό του Υγρού Στίβου του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Γιάννη Ελευθεριάδη, τους Εφόρους του τμήματος κ. Νίκο Παρασκευόπουλο και κα. Λίνα Θεοδωρίδου. Επίσης, στη Συνέντευξη Τύπου το παρόν έδωσαν ο κολυμβητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καρπουζλής και η κολυμβήτρια Κριστέλ Βουρνά.
Πηγή: acpaok.gr
24α Αλεξάνδρεια: Συνέντευξη Τύπου Στο Δ. Καβάλας

Ο Αντιδήμαρχος του Δ. Καβάλας, κ. Γιώργος Φιλόσογλου, αρχικά καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ για την τιμή που έκανε στην πόλη να πραγματοποιηθούν εκεί τα «24α Αλεξάνδρεια». Ο Αντιδήμαρχος μίλησε για τα οφέλη του Τουρνουά, τα οποία είναι τόσο άμεσα όσο και έμμεσα, καθώς αφενός προβάλλεται η κολύμβηση και ο αθλητισμός και αφ' ετέρου με τη διοργάνωση, στην πόλη διεξάγονται αγώνες υψηλού επιπέδου μετά από πολλά χρόνια, γεγονός που τιμάει ιδιαίτερα την Καβάλα.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης της Καβάλας «Δημωφέλεια» κα. Αναστασία Ιωσηφίδου, παίρνοντας το λόγο στη συνέχεια, αρχικά ευχαρίστησε τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενώ μετά μεγάλο λόγο έκανε για την ανάπτυξη που προσφέρει ένα τουρνουά, τέτοιας εμβέλειας, στην πόλη, καθώς προβάλλει σε έντονο βαθμό τον τουριστικό χαρακτήρα της και τη φιλοξενία της.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Αρχηγός του Υδάτινου Στίβου και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, ευχαρίστησε τον Δ. Καβάλας για τη φιλοξενία, ανατρέχοντας στο παρελθόν, οπότε και η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε ως έδρα το Κολυμβητήριο της Καβάλας. Ο Γενικός Αρχηγός τόνισε την άριστη συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο και την Υπεύθυνη Αθλητισμού, καθώς και το γεγονός ότι είναι μεγάλη τιμή για μία πόλη της Μακεδονίας, να πραγματοποιείται σε αυτήν μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κολυμβητικού χώρους και ότι ο ΠΑΟΚ τιμάει την πόλη της Καβάλας, διοργανώνοντας στην πόλη τα «24α Αλεξάνδρεια», που είναι αφιερωμένα στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, Έφορος του Κολυμβητικού τμήματος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, τόνισε και ο ίδιος την άριστη συνεργασία με τον Δ. Καβάλας, ενώ ακόμη έκανε λόγο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης με τα κολυμβητήρια της πόλης και ειδικά ο ΠΑΟΚ, που έχει τη μεγαλύτερη αγωνιστική ομάδα στην Ελλάδα. Επίσης, ανέφερε ότι οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Αθανάσιου Χατζηγεωργίου, Εφόρου του Κολυμβητικού τμήματος. Οι αγώνες, όπως είπε ο κ. Παρασκευόπουλος, είναι ενταγμένοι στο επίσημο καλεντάρι της FINAκαι αποτελούν όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων.

Οι προσκεκλημένοι αθλητές, ο κολυμβητής του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Γιάννης Καρπουζλής και η κολυμβήτρια του Εθνικού Κριστέλ Βουρνά ευχαρίστησαν από την μεριά τους τόσο τον Α.Σ. ΠΑΟΚ όσο και τους υπόλοιπους διοργανωτές και ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στο τέλος, ο κ. Γιάννης Ελευθεριάδης έδωσε αναμνηστικά των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του Δ. Καβάλας.

Διαβάστε ακόμη...