Τάκολα: «Είμαι ΠΑΟΚτσής!»

Από inpaok.com : Ο Μίρκο Τάκολα βρέθηκε στις κερκίδες του Αρτέμιο Φράνκι και παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα.
Πηγή: inpaok.com
Τάκολα: «Είμαι ΠΑΟΚτσής!»

Μάλιστα, ο... τρελός Ιταλός πανηγύρισε με την ψυχή του τη μεγάλη νίκη του Δικεφάλου με 2-3 επί των «βιόλα».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για την αναμέτρηση της Πέμπτης 24/11 δείχνοτας για ακόμα μια φορά πόσο ΠΑΟΚτσής είναι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μεγάλη ικανοποίηση για τους Έλληνες αυτή η νίκη στην Ιταλία επί της Φιορεντίνα. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Χάρη σε αυτούς τους τρεις βαθμούς ο ΠΑΟΚ ελπίζει στην πρόκριση στον επόμενο γύρο. Επίσης αυτή η νίκη είναι θετική για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς διανύει μια δύσκολη περίοδο».

Οι οπαδοί έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα της Πέμπτης 24/11;

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ δεμένοι με την ομάδα τους. Ακολουθούν παντού την ομάδα και κάνουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ να νιώθουν σα να παίζουν στην έδρα τους. Ακόμα και σε δείχνουν αγάπη όποτε τους συναντώ. Πάντως για να πω την αλήθεια περίμενα περισσότερους οπαδούς της Φιορεντίνα στην κερκίδα».

Γεννηθήκατε στην Πίζα άρα χαρήκατε για αυτή τη νίκη του ΠΑΟΚ;

«Δεν χάρηκα μόνο για τοπικιστικούς λόγους, αλλά και γιατί είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί του μου φέρονται πάντα άψογα».

Στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τον ΠΑΟΚ φέρατε μαζί την κόρη σας. Αυτή τουλάχιστον υποστήριζε την ιταλική ομάδα;

«Όχι! Γεννήθηκε όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ, έτσι υποστηρίζει ΠΑΟΚ και Γιουβέντους τόσο στο ελληνικό όσο και στο ιταλικό ποδόσφαιρο είναι... ασπρόμαυρη».

Διαβάστε ακόμη...