«Μπορεί να διεκδικήσει θέση στην Εθνική ο Γλύκος» (audio)

Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο Νίκος Σαργκάνης και σχολίασε την ανανέωση του συμβολαίου του Παναγιώτη Γλύκου με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Μπορεί να διεκδικήσει θέση στην Εθνική ο Γλύκος» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάποια στιγμή έρχεται η επιβράβευση, ωστόσο, ο Γλύκος δεν πρέπει να σταματήσει εκεί. Συνήθως όσοι παίκτες ανανεώνουν το συμβόλαιό τους και έρχεται η στιγμή που παίρνουν καλά χρήματα, έπειτα επαναπαύονται. Είναι, βέβαια, και θέμα χαρακτήρα αυτό, όπως, επίσης και της διαχείρισης που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του».

Για την επόμενη μέρα του Γλύκου: «Ο Γλύκος έχει ένα πακέτο που μπορείς να εμπιστευτείς. Δεν είναι μόνο τα σωματικά του προσόντα ή ότι δεν δημιουργεί προβλήματα. Είναι όλο το πακέτο του τερματοφύλακα. Αυτό αξιολογήθηκε από τον ΠΑΟΚ και έτσι κρίθηκε ότι έπρεπε να μείνει. Από εδώ και πέρα, ο Γλύκος δεν πρέπει να σταματήσει την προσπάθειά του. Έφτασε μέχρι την Εθνική και πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται. Να διατηρηθεί εκεί και να διεκδικήσει την πρώτη θέση στην Εθνική».

Για τη μάχη των τερματοφυλάκων στην Εθνική: «Ο προπονητής διαχειρίζεται τη θέση του τερματοφύλακα πολύ σωστά μέχρι στιγμής. Ο Καρνέζης παίζει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα στην Ιταλία και σωστά είναι βασικός. Εδώ μια παίζουμε και μια δεν παίζουμε. Είναι σε καλύτερη κατάσταση και σαν εμπειρία και αγωνιστικά και είναι καλύτερα από τους υπόλοιπους».

Για τον Κυριακίδη: «Όταν τον είχαμε στις ελπίδες με ρωτούσε αν θα μπορέσει να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο. Εγώ του απάντησα ότι το να σου πω ναι ή όχι δεν έχει νόημα. Πρέπει να πιστέψεις στις ικανότητές σου, να δουλεύεις, να μην διαμαρτύρεσαι και με την δουλειά θα δικαιωθείς. Με κοιτούσε σαν να του έλεγα ότι θα περπατήσει στο φεγγάρι. Χαίρομαι πολύ που διεκδικεί μια θέση στην Εθνική. Είναι πολύ όμορφο να υλοποιείς τα όνειρά σου».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Σαργκάνης ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...