Ο εγωισμός αφήνει εκτός Τζιόλη και Κάτσε

Aπό contra.gr: Μπορεί ο Ίβιτς να προβληματίζεται από την "αδυναμία" του Χαρίση να "φορέσει τα παπούτσια" του Χοσέ Κάνιας, όμως το μυαλό του Σέρβου τεχνικού πηγαίνει στην αναζήτηση νέου παίκτη και όχι στους Έργκους Κάτσε και Αλέξανδρο Τζιόλη που δεν αγωνίζονται αν και δανεικοί.
Πηγή: contra.gr
Ο εγωισμός αφήνει εκτός Τζιόλη και Κάτσε

Το καλοκαίρι, όταν ο προπονητής ου ΠΑΟΚ σχεδίαζε το ρόστερ ενόψει της τρέχουσας σεζόν είχε στο μυαλό του έξι παίκτες για τις τρεις θέσεις του άξονα. Τους Χοσέ Κάνιας και Χάρη Χαρίση για τη θέση του ανασταλτικού μέσου, τους Γκόικο Τσίμιροτ και Εβγέν Σάχοφ για τη θέση του εσωτερικού μέσου και τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Δημήτρη Πέλκα για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Ο Ίβιτς γνώριζε εξ' αρχής πως έχουν ξεκινήσει διαδικασίες παραχώρησης του Έργκους Κάτσε, ενώ ο Αλεξανδρος Τζιόλης, τους "περίσσευε" μεν αλλά τον χρειαζόταν λόγω της καθυστερημένης ένταξης του Χοσέ Κάνιας στον ΠΑΟΚ. Το ιδανικό για τον Ίβιτς θα ήταν η απόκτηση του Κάνιας πριν από την έναρξη της προετοιμασίας (όπως έγινε με τους Τζάλμα, Μάτος και Σάχοφ) έτσι ώστε η πόρτα της εξόδου για τον ψηλόσωμο μέσο να είχε ανοίξει νωρίτερα.

Η "ΑΠΟΣΤΑΣΗ" ΚΑΝΙΑΣ - ΧΑΡΙΣΗ
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο μόνος λόγος που κάνει τον Βλάνταν Ίβιτς να "ψάχνεται" στην θέση 6, χωρίς η απόκτηση παίκτη να αποτελεί προτεραιότητα, έχει να κάνει με την "διαφορά δυναμικότητας" (όσο... αδόκιμο και αν ακούγεται αυτό) ανάμεσα στον Χοσέ Κάνιας και τον Χάρη Χαρίση. Ο νεαρός μέσος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο, στο να "ντουμπλάρει" δηλαδή τον Κάνιας με αποτέλεσμα ο Ισπανός να παίζει "non stop". Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν σταματήσει να πιστεύουν στον Χαρίση, ούτε όμως θέλουν να τον "κάψουν", γι' αυτό και έχει εκφραστεί ο συγκεκριμένο προβληματισμός.

Ο ΚΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ "ΧΩΡΙΣΜΟΣ" ΜΕ ΤΖΙΟΛΗ
Το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησης του Αλέξανδρου Τζιόλη δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα. Θα πρέπει να συμβούν πολλά για να φτάσει από τη μια ο Ίβιτς να αποδεχθεί ότι τον έχει ανάγκη και από την άλλη ο Τζιόλης να συνεργαστεί με τον προπονητή που τον "άδειασε". Εδώ... παίζει μπάλα και ο εγωισμός, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Κατερινιώτης μέσος έχει δικαίωμα σε 1,5 μήνα να συμφωνήσει με ομάδα καθώς θα μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, ο ΠΑΟΚ θα του ανοίξει την πόρτα της εξόδου χωρίς να εγείρει οικονομικές απαιτήσεις.

Η "ΨΥΧΡΑ" ΜΕ ΚΑΤΣΕ
Όσον αφορά τον Έργκους Κάτσε, ουδέποτε τέθηκε θέμα, ή σκέψη, ή συζήτηση "ανάκλησης" του Αλβανού από τον δανεισμό του. Αν υπάρχει κάτι κοινό στην περίπτωση Τζιόλη και Κάτσε, αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και αυτό των σχέσεων του παίκτη με την ομάδα. ΠΑΟΚ και Κάτσε είχαν "κρυώσει" από τη στιγμή που ο δεύτερος έδειξε να έχει αφήσει τη τύχη του σε ανθρώπους με τους οποίους οι ασπρόμαυροι δεν είχαν καλές σχέσεις. Η δεύτερη ανανέωση συμβολαίου έγινε μετά από προστριβές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του, με τον Αλβανό να είναι για καιρό "μετέωρος" σε αυτό το κομμάτι, αν και είχε φανεί μια μεγάλη επιρροή από τους ανθρώπους της εθνικής ομάδας της Αλβανίας, που τους "έταζαν" μια θέση σε ομάδα του Καμπιονάτο.

Διαβάστε ακόμη...