Κάκος ή Τριτσώνης για αρχιδιαιτητής;

Από sport-fm.gr: Μία φημολογία -που γίνεται όλο και πιο... έντονη- μετέφεραν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι «Ρεπόρτερ». Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, Κάκος και Τριτσώνης φέρεται να έχουν δεχθεί «κρούση» για τη θέση του αρχιδιαιτητή!
Πηγή: sport-fm.gr
Κάκος ή Τριτσώνης για αρχιδιαιτητής;

Είδηση -μπορεί και να- έβγαλε η σημερινή (12/11) εκπομπή των «Ρεπόρτερ» στον ΣΠΟΡ FM 94,6, που μετέφεραν στον «αέρα» την έντονη φημολογία πως οι δύο, πρώην διεθνείς διαιτητές, με τους οποίους φέρεται να έχει έρθει σε επαφή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, είναι, πιθανότατα, οι Τάσος Κάκος και Σταύρος Τριτσώνης!

Σήμερα, θυμίζουμε, δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport ανέφερε πως ο επιτετραμμένος της FIFA στην Ελλάδα έχει προσεγγίσει δύο παλιούς, διεθνείς διαιτητές και μάλιστα, προσπαθεί να τους δελεάσει, προσφέροντάς τους έναν πολύ καλό μισθό, της τάξης των 6000 ευρώ, προκειμένου να τους πείσει να κάτσουν στην... ηλεκτρική καρέκλα του αρχιδιαιτητή.

Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί πως οι δύο που φαίνεται να έχουν δεχθεί «κρούση» είναι οι Κάκος και Τρίτσωνης και αν ναι, τι θα απαντήσουν...

Διαβάστε ακόμη...