«Είναι δολοφόνοι»!

Από gazzetta.gr: Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή τοποθετήθηκε για τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα καθώς και για την διαιτησία γενικά.
Πηγή: gazzetta.gr
«Είναι δολοφόνοι»!

Ο Σαραϊδάρης, μίλησε στον Arena FM 89.4, αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο της τελευταίες ημέρες. Αναλυτικά:

«Κανένας υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος και παράγοντας του ποδοσφαίρου, δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο, μια εγκληματική ενέργεια. Το πρώτο χτύπημα στον κ. Τσαχειλίδη ήταν κάτι το οποίο είχαμε ξαναδεί, είτε απειλητικά τηλεφωνήματα, αλλά κάτι σε τέτοιο βαθμό, δεν το περίμενε κανένας, να βάλουν φωτιά στο σπίτι του ανθρώπου. Είναι δολοφόνοι».

Τις δικές του προσπάθειες και εάν δικαιώθηκαν: «Εν μέρει δικαιώθηκε ο αγώνα μου. Κάποια πράγματα τα οποία ήθελα να περάσω εγώ, τα πέρασε ο κ. Μπίκας. Συμφωνώ με τις επιλογές του να ανεβάσει διαιτητές από την Football League και πιστεύω ότι θα πάνε καλά όλα τα νέα παιδιά».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα μόνο των «4» μεγάλων ομάδων, για μένα όσο βαρύτητα έχουν οι «4» έχουν και όλοι οι υπόλοιποι. Πρέπει να καθίσουν όλοι μαζί, να συζητήσουν και να βρουν λύση».

Για τον Γιώργο Μπίκα: «Εγώ με τον Γιώργο είμαστε φίλοι και εκτός ποδοσφαίρου. Και εγώ από την Ιερισσό κατάγομαι. Δεν μίλησα μαζί του γιατί καταλαβαίνω σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται, αλλά και την πίεση που δέχεται από όλους. Του συμπαρίσταμαι, όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος που θέλει καθαρό ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με την διαιτησία και αν είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια: «Νομίζω πως είναι ένα σκαλοπάτι πάνω. Κάπου στην πορεία πήγε να χαλάσει η γενική εικόνα, αλλά αν δούμε σαν σύνολο τις αγωνιστικές που έχουμε μέχρι τώρα, ήταν σε καλό επίπεδο. Δεν έχουμε αλλοιώσεις
αποτελεσμάτων . Συμφωνώ απόλυτα με την τακτική Μπίκα και ελπίζω να μπορέσει να συνεχίσει.

Ήμουν μέσα στις προτάσεις για να πάρω την θέση του κ. Τσαχειλίδη, αλλά ο κ. Μπίκας θέλησε να συνεχίσει με άλλες επιλογές, επομένως, δεν μπορώ να τον κατηγορήσω, το αντίθετο μάλιστα, να ευχηθώ να βρεθεί σύντομα λύση για την ελληνική διαιτησία και μακάρι να αποφασίσει να συνεχίσει, εφόσον το θέλει και ο ίδιος βέβαια».

Διαβάστε ακόμη...