Ένα παιδί που… μεγαλώνει γρήγορα!

Από inpaok.com : Ο Μπράντον Τέιλορ δέχτηκε αρκετή κριτική για την παρουσία του στις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις αλλά η απόδοση του στο Βαρέζε έστειλε μήνυμα στους επικριτές. Ουσιαστικά είναι ένα μήνυμα για όλους όσους βιάστηκαν να ασκήσουν κριτική γενικότερα σε όλη την ομάδα. Ο Αμερικανός και ο φετινός ΠΑΟΚ είναι σαν να έχουν... κοινή πορεία, σαν να είναι ένα παιδί που...μεγαλώνει γρήγορα..
Πηγή: inpaok.com
Ένα παιδί που… μεγαλώνει γρήγορα!

Μόλις 22 ετών χωρίς καμία παράσταση από το ευρωπαϊκό μπάσκετ και μικρή εμπειρία είναι λογικό ο Αμερικανός να χρειάζεται χρόνο. Το ταλέντο είναι αναμφισβήτητο και ο Σούλης Μαρκόπουλος στην Ιταλία τον εμπιστεύτηκε ξανά. Ο Τέιλορ έκανε την πρώτη του καλή εμφάνιση σε επίσημη αναμέτρηση ξεκινώντας στην πεντάδα.

Ο καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου αγωνίστηκε 26 λεπτά καθοδήγησε σωστά την ομάδα, οργάνωσε με σοβαρότητα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο Τέιλορ σε αυτά τα 26 λεπτά πέτυχε 10 πόντους, είχε 6 ριμπάουντ,μία ασίστ. Τα ποσοστά του αρκετά καλά με 2/3 τρίποντα και ένα μόλις λάθος.

Βέβαια αυτός που ξεχώρισε στο Βαρέζε ήταν ο Πέινερς που απέδειξε τον λόγο για τον οποίο έχει έρθει στους ασπρόμαυρους, ένας παίκτης που μπορεί να ηγηθεί του Δικεφάλου και αναμένεται να είναι όλο και καλύτερος στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη...