Πύρρειος νίκη στο Ηράκλειο!!!

Δεν είναι καλή η προϊστορία μας στις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αφού σε 40 αγώνες που έγιναν συνολικά με γηπεδούχο τον ΟΦΗ, οι Κρητικοί μετράνε 22 νίκες, 12 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, ενώ ο 
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Πύρρειος νίκη στο Ηράκλειο!!!

Δικέφαλος έφυγε νικητής από το νησί μόλις 6 φορές, με τα τέρματα να είναι 65 - 40 υπέρ των γηπεδούχων. Προσφιλές σκορ στα μεταξύ μας παιχνίδια το 2-1, ένα αποτέλεσμα που έχει έρθει 8 φορές...

Σαν σήμερα πάντως στις 19/10/2003, ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πιο μεγάλη του εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, επικρατώντας με 0-3, παρά το γεγονός ότι τρεις παίκτες μας (Μάρκος, Εγκωμίτης, Σπάσιτς) αποχώρησαν τραυματίες μέσα σε ένα μόλις πεντάλεπτο, από το 39' ως το 44', δεχόμενοι σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους, κάποια από τα οποία ήταν για ... απευθείας κόκκινη!  

Το σκορ άνοιξε στο 44' ο Σαλπιγγίδης με ιδανικό τελείωμα στην κόντρα αφού ξέφυγε με σπριντ από τον Κώτσιο, με τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά της επανάληψης να προσπαθούν να αντιδράσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σε νέα αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στο 68' ο Γιαννιτσανάκης με παλικαρίσια κεφαλιά έκανε το 0-2, για να έρθει στο 77' ο Χάγκαν να σκοράρει από κοντά, μετά από γύρισμα του Σαλπιγγίδη, κλειδώνοντας το διπλό σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά ο Δικέφαλος τα έβρισκε σκούρα. 

Εκείνη όμως τη χρονιά έφυγε με το διπλό, όπως άλλωστε και την προηγούμενη (2-3). Στο τέλος της αναμέτρησης οι φίλοι του ΟΦΗ χειροκρότησαν τον ΠΑΟΚ, που αποθεώθηκε από τους 150 φίλους του, οι οποίοι βρέθηκαν στο "Γεντί Κουλέ".

ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Εγκωμίτης (42' Ζαβαντίας), Χασιώτης, Βόκολος, Κουτσόπουλος, Μάρκος (44' Καρυπίδης), Κούτσης, Φουτσίνι, Σαλπιγγίδης, Χάγκαν, Σπάσιτς (39' Γιαννιτσανάκης)

Δηλώσεις:

Αναστασιάδης: "Ήταν δύσκολο ματς, ήμασταν κουρασμένοι από τα ταξίδια και τα βαριά γήπεδα στα οποία προετοιμαστήκαμε. Είχαμε και την ατυχία να χάσουμε και τρεις έμπειρους παίκτες που έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα. Στη επανάληψη τραυματίστηκε αλλά παρέμεινε στο γήπεδο ο Γιαννιτσανάκης. Πρέπει να γίνουμε ομάδα, θέλουμε αγωνιστική πειθαρχία. Στον αγώνα είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα στον ΟΦΗ. Δεν θυμάμαι οι αντίπαλοι να μας απείλησαν πλην μιας φάσης στο πρώτο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουμε βάλει ένα στοίχημα να τους διαψεύσουμε φέτος όλους. Παίζουμε Κυριακή και Τετάρτη, οπότε χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Δυστυχώς όμως έχουμε σοβαρά προβλήματα με τους τραυματισμούς"

Κούτσης: "Οφείλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ για το ζεστό του χειροκρότημα σε εμάς αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...