"Έπρεπε να είναι 4-0 από το ημίχρονο"

Από sport24.gr: Οι ατάκες του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τα... άχαστα των τελευταίων αγωνιστικών με τελευταίο παράδειγμα το ντέρμπι με τον Ηρακλή. Τι τους ζήτησε.
Πηγή: sport24.gr
"Έπρεπε να είναι 4-0 από το ημίχρονο"

Το θέμα της τρομακτικής αστοχίας των παικτών του ΠΑΟΚ σχολιάστηκε, όπως έγραψε χθες το Sport24.gr από τον Ιβάν Σαββίδη στην ομιλία του στους παίκτες του ΠΑΟΚ που έγινε στην αίθουσα αναψυχής που υπάρχει στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ πήρε αφορμή από το ντέρμπι με τον Ηρακλή για να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές αφύπνιση.

"Με τον Ηρακλή έπρεπε να είμαστε στο 4-0 πριν το ημίχρονο και εμείς κερδίσαμε μόνο 1-0. Χρειαζόμαστε παρά πολλές ευκαιρίες για να μπει ένα γκολ (σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Σαββίδης χρησιμοποίησε μία φράση υπερβολής για το τονίσει το πρόβλημα "κάνουμε 500 φάσεις για να βάλουμε ένα γκολ"). Κάτι γίνεται λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε. Δεν θα σας αναλύσω εγώ τι φταίει, αυτό θα το κάνει ο προπονητής σας" σημείωσε και κατέληξε: "Πρέπει να ξυπνήσετε!".

Ο Σαββίδης άφησε να εννοηθεί ότι είναι έτοιμος να πριμοδοτήσει καλά αποτελέσματα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα και ζήτησε 6 βαθμούς στα ματς με την Καραμπάγκ.

Διαβάστε ακόμη...