Κατσαβάκης: «Ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι στον αγώνα»

Από metrosport.gr: Για το ντέρμπι στη Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα αλλά και για τη κατάσταση στη Football League, μίλησε ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης στο Αθλητικό Metropolis 95,5.
Πηγή: metrosport.gr
Κατσαβάκης: «Ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι στον αγώνα»

Αναλυτικά είπε:

Πως βλέπει το ΠΑΟΚ-Ηρακλής: «Σίγουρα είναι ντέρμπι πιστεύω, ανεξαρτήτως του ότι ο Ηρακλής περνάει μία κρίση. Αυτό όμως μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τους παίκτες την ώρα του αγώνα και να παλέψουν περισσότερο. Γκέλες κάνουν όλες οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει πλεονεκτήματα για τον αγώνα καθώς και διοικητικά και ως ομάδα είναι σε καλύτερη θέση. Ο Ηρακλής θα ψάξει μέσα σε όλες τις ανισότητες και παρόλα τα προβλήματα να δείξει ότι είναι ακόμα παρών».

Για τον τρόπο που παίζει ο Ηρακλής: «Ενδεχομένως η φυσική κατάσταση των παικτών του Ηρακλή, λόγω και της καθυστέρησης της έναρξης της προετοιμασίας, να μην τους δίνει το δικαίωμα να απλώσουν το παιχνίδι τους είτε αμυντικά είτε επιθετικά».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ κάνει αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια του και όσο συνεχίζει να το κάνει αυτό, θα έρθουν και τα γκολ. Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα ανικανότητας αλλά θέμα τύχης που δεν σκοράρει πολύ ο ΠΑΟΚ».

Για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα: «Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως παλιά, οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός έχουν πολλές πιθανότητες για τον τίτλο».

Για τη Football League: «Κοιτάξτε, αν ήταν ανοιχτό το μαντείο των Δελφών θα έπαιρνα ένα χρησμό. Η κατάσταση είναι τραγική έως αστεία. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρό».

Διαβάστε ακόμη...