«Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει στο ντέρμπι με τον Ηρακλή»

Από metrosport.gr: Ο παλαίμαχος Πολωνός επιθετικός μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή, για τα δικά του γκολ με τις δύο ομάδες, αλλά και για το ποιο γκολ του με τον ΠΑΟΚ θεωρεί πιο εντυπωσιακό.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει στο ντέρμπι με τον Ηρακλή»

Αναλυτικά όσα είπε στο Μertopolis:

Για το ΠΑΟΚ – Ηρακλής: «Μίλησα και πριν μία εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ όταν ήμουν στη Γερμανία. Έχει πάρα πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα κερδίσει. Τα θυμάμαι πολύ καλά αυτά τα ντέρμπι. Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι ντέρμπι, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη νίκη».

Για τα προβλήματα του Ηρακλή: «Ναι τα έχω ακούσει. Έχω μία εικόνα για τον Ηρακλή, ξέρω ανθρώπους εκεί. Πάντα είχε προβλήματα ο Ηρακλής απ' όσο θυμάμαι. Αν δεν έχεις χρήματα, δεν μπορείς να είσαι σε επαγγελματική κατηγορία».

Για το ποιους παίκτες ξεχωρίζει από τις δύο ομάδες: «Δεν είδα κανένα παιχνίδι, βλέπω μόνο τα αποτελέσματα. Μίλησα πριν ένα μήνα με τον Σνάουτσνερ».

Για το ποιο παιχνίδι θυμάται περισσότερο: «Τα θυμάμαι όλα. Όταν έπαιξα με τον Ηρακλή απέναντι στον ΠΑΟΚ, σκόραρα. Και όταν πήγα από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ, νικήσαμε 3 – 0 και έβαλα τρία γκολ. Θυμάμαι όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Με τον Άρη, τον Απόλλωνα. Πετύχαινα γκολ και τα θυμάμαι όλα, όπως θυμάμαι και την ατμόσφαιρα των οπαδών του ΠΑΟΚ».

Για το ποιο ήταν το πιο εντυπωσιακό του γκολ με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό με την Καλαμαριά».

Διαβάστε ακόμη...