«Ο Ίβιτς μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο προπονητή»

Από thessports.gr: Σίγουρος για τις ικανότητες του Βλάνταν Ίβιτς και ως προπονητής δήλωσε ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς στην εφημερίδα LiveSport.
Πηγή: thessports.gr
«Ο Ίβιτς μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο προπονητή»

«Ο Ίβιτς υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Και μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο προπονητή. Τον θυμάμαι από την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο στην Παρτιζάν. Κατάφερε να ξεχωρίσει και να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός ο οποίος έχει δουλέψει και στον ΠΑΟΚ.

«Είναι πολύ καλός γνώστης του ποδοσφαίρου, θέλει να μαθαίνει καινούργια πράγματα στο αντικείμενό του και έχει φιλοδοξίες. Και είναι καλό για αυτόν ότι αρχίζει την προπονητική καριέρα του στον ΠΑΟΚ, σε μια ομάδα, δηλαδή, που γνωρίζει καλά από τη θητεία του και ως παίκτης.

Ξέρει το περιβάλλον του συλλόγου και τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο του ποδοσφαίρου. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις ικανότητές του θα τον βοηθήσουν στα πρώτα του βήματα ως προπονητή. Ξέρω πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική ομάδα, αλλά κι αυτό αποτελεί μια επιπλέον πρόκληση για τον Ίβιτς να πετύχει στο έργο του», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη...