«Δίνουμε παίκτη στον ΠΑΟΚ αν θελήσει»

Από arenafm.gr: O Ίβιτσα Ίλιεφ μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Δίνουμε παίκτη στον ΠΑΟΚ αν θελήσει»

Είμαι χαρούμενος γιατί θα παίξουν δυο αδελφά σωματεία. Οι οπαδοί μας είναι αδέρφια. Και στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ένα καλός μου φίλους ο Βλάνταν Ίβιτς. Και εγώ έχω παίξει στον ΠΑΟΚ, άρα υπάρχουν πολλά κοινά.

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Πιθανώς να έρθουν και οπαδοί από την Ελλάδα και να καθίσουν μαζί οι οπαδοί μας. Οι οπαδοί μας εξάλλου τραγουδούν συνθήματα του ΠΑΟΚ.

Έχουμε ίδια χρώματα, ίδια πιστεύω, κάτι το εξαιρετικό. Όποτε έρχομαι στην Ελλάδα νιώθω την αγάπη του κόσμου για την Παρτιζάν.

Με τον Βλάνταν παίξαμε 6 χρόνια μαζί στην Παρτιζάν. Έχουμε σπουδαία σχέση. Μιλάμε συνεχώς και ήταν μια ιδέα το καλοκαίρι να κάνουμε ένα ματς μεταξύ μας.

Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Βλάνταν θα κάνει μεγάλη επιτυχία στον ΠΑΟΚ και θα κάνει μεγάλα πράγματα. Είναι απόλυτα επαγγελματίας. Βλέπω τη δική του σφραγίδα στον ΠΑΟΚ.

Δεν μπορώ να σας πω αν μου ζήτησε ο Βλάνταν παίκτη από την Παρτίζαν. Δεν θέλω να μιλήσω γι΄αυτό.

Αν έρθει ο ΠΑΟΚ να ζητήσει παίκτη θα είναι χαρά μου γιατί τον νιώθω σαν ομάδα μου. Θα ήταν πολύ ωραίο αυτό.

Στον ΠΑΟΚ ένιωσα υπέροχα με τον κόσμο. Απλά πιστεύω ότι μπορούσα να δώσω πολλά περισσότερα. Ο Σάντος είχε διαφορετική τακτική. Ήταν από τις πιο κακές μου σεζόν. Δεν αγωνίστηκα σε πολλά ματς

Διαβάστε ακόμη...