ΠΑΟΚ:"Όχι στις 3 ξένες"

Από acpaok.gr: Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 στα γραφεία της Ε.Ο.K., σχετικά με τη χρησιμοποίηση τριών αλλοδαπών αθλητριών στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, κάτι το οποίο έγινε γνωστό στα Σωματεία μόλις στις 22/9/2016.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ:"Όχι στις 3 ξένες"

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παραστάθηκε διά του γενικού αρχηγού του τμήματος κ.Βασίλη Αγγελίδη δήλωσε κατηγορηματικά την αντίθεση του με την εν λόγω τροποποίηση η οποία «είναι εις βάρος του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού και των Ελληνίδων αθλητριών», στο πνεύμα δηλαδή που «δουλεύει» όλα αυτά τα χρόνια τόσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ, όσο και ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ.Γιώργος Βασιλακόπουλος .

Ψηφοφορία μεταξύ των Σωματείων δεν πραγματοποιήθηκε, αν και τα περισσότερα φάνηκε να είναι κατά της χρησιμοποίησης 3 ξένων αθλητριών και η Ομοσπονδία επιφυλάχθηκε να γνωστοποιήσει την απόφαση της.

Ο κ. Βασίλης Αγγελίδης ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη δια λογαριασμό του ΠΑΟΚ δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr :

«Ο ΠΑΟΚ έγκαιρα και αιτιολογημένα γνωστοποίησε την αντίθεσή του στις 3 ξένες αθλήτριες από τις αρχές του καλοκαιριού. Είναι επιζήμιο τόσο για τις Ελληνίδες αθλήτριες, όσο και για τον χαρακτήρα του αθλήματος που είναι Ερασιτεχνικός. Από την απόφαση για χρησιμοποίηση τριών ξένων αθλητριών κερδισμένες είναι λιγότερες από τρεις ομάδες και ανάμεσά τους δεν είναι ο ΠΑΟΚ.»

Διαβάστε ακόμη...