Από την Ολλανδία, στα Τέμπη και τη Βέροια!

Aπό paok24.com: Ο Έλμαρ, η σύντροφος του Μελίσσα και το παιδί τους οι πιο... τρελοί φίλοι του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία βρέθηκαν στα Τέμπη για να τιμήσουν τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων "αετόπουλων".
Πηγή: paok24.com
Από την Ολλανδία, στα Τέμπη και τη Βέροια!

Ο Έλμαρ και η σύζυγος του παρακολουθούν φανατικά τον ΠΑΟΚ από το 2000 και μετά, ενώ δίνουν το παρών κάθε χρόνο στην προετοιμασία του Δικεφάλου στην Ολλανδία. Το PAOK24 τους είχε συναντήσει μάλιστα το περσινό καλοκαίρι και σας είχε κάνει γνωστή την ιστορία τους.

Αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια επισκέπτονται την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν και από κοντά κάποιο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Αυτή τη φορά ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για να ταξιδέψουν στη Βέροια και να δούνε από κοντά την εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ωστόσο, ενημερώθηκαν ότι λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τη Βέροια στα Τέμπη θα γινόταν όπως κάθε χρόνο το μνημόσυνο για τα έξι αδικοχαμένα "αετόπουλα".

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Έλμαρ, η Μελίσσα και ο γιος τους βρέθηκαν στα Τέμπη, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία του PAOK24 και τίμησαν και αυτοί τη μνήμη των φίλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο σημείο.

Διαβάστε ακόμη...