"Αδέρφια ζείτε..."

Aπό acpaok.gr: Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου , το ετήσιο μνημόσυνο των Τεμπών στη μνήμη των αδικοχαμένων «αετόπουλων».
Πηγή: acpaok.gr
"Αδέρφια ζείτε..."

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ απέτισε φόρο τιμής στα νεαρά παιδιά που πρόσφεραν τη ζωή τους για την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ , παρέστη, όπως κάθε χρόνο, στην τελετή καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο των Τεμπών, εκπροσωπούμενος από τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Άλκη Ησαϊάδη, Άκη Μπεκιάρη, τον Έφορο στίβου Γιώργο Κεραμυδά, τον Γενικό Αρχηγό του γυναικείου μπάσκετ Βασίλη Αγγελίδη, αλλά και από αντιπροσωπείες αθλητών του Σωματείου όπως ο Κώστας Πατραμάνης, Δημήτρης Ρωμανίδης και Σωτήρης Νατσιόπουλος από το Handball Ανδρών, η Σοφία Καλέση, Δήμητρα Προξένου και Χριστίνα Ταμβάκη από το Ποδόσφαιρο Γυναικών, Κατερίνα Βαφειάδου, Αναστασία Παναγιωτίδου και Ana Milacic από το Handball Γυναικών, τον Μανώλη Μακρή και την Δέσποινα Δημητριάδου από τον Στίβο, καθώς και τον βοηθό προπονητή του Handball Ανδρών Γρηγόρη Νατσιόπουλο.

Δείτε τη δήλωση του κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλου, καθώς και στιγμιότυπα από το μνημόσυνο των Τεμπών αποκλειστικά στο ACPAOK TV:

Διαβάστε ακόμη...