"ΠΑΟΚ, η μόνη ομάδα που με αντιπροσωπεύει"

Από paok24.com: Aνέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και παρέλαβε το μετάλλιο που πανάξια κατέκτησε στο Ρίο σε ηλικία 17 ετών. Ο Δήμος Μιχαλεντζάκης μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107.4 για τη δική του μεγάλη στιγμή και τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
"ΠΑΟΚ, η μόνη ομάδα που με αντιπροσωπεύει"

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη και τη "θερμή" υποδοχή που τον περίμενε, ο Δήμος Μιχαλεντζάκης μοιράστηκε μέσω της εκπομπής του PAOK24 στον Libero 107.4 τις σκέψεις του:

"Είμαι καλά. Έλειπα 22 ημέρες ακριβώς και... γιορτάζουμε εδώ πέρα την επιστροφή μου και η επιθυμία να δω τους φίλους μου ήταν μεγαλύτερη. Αν δεν υπήρχε το Ολυμπιακό χωριό, οι εγκαταστάσεις προκειμένου να είμαστε όλοι οι αθλητές του κόσμου μαζί και δεμένοι, δεν έχει διαφορά από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ή το Πανευρωπαϊκό. Μένουμε όλοι στο Ολυμπιακό χωριό, συζητάμε προβλήματα μεταξύ μας, βρίσκουμε λύσεις.

Οι στιγμές είναι μοναδικές και στην τελετή έναρξης και λήξης γιατί γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια και δεν ξέρεις αν θα μπορείς να δώσεις το παρών..."

Για το πως τον υποδέχτηκαν οι φίλοι του και η οικογένειά του: "Είναι όλοι πολύ χαρούμενοι, οι ευχές των φίλων μου είναι η στήριξή μου"

Για το πως έγινε ΠΑΟΚ: "ΠΑΟΚ έγινα λόγω του πατέρα μου, πιστεύω πως είναι η μόνη ομάδα που με αντιπροσωπεύει. Έχουν τους πιο τρελούς οπαδούς και αυτό βοηθάει και θα βοηθάει για να συνεχιστεί αυτή η ομάδα. Έχω έρθει λίγες φορές στην Τούμπα αλλά τα βλέπω όλα τα παιχνίδια και ασχολούμαι με την ομάδα όσο μου το επιτρέπουν οι προπονήσεις. Κυρίως με το ποδόσφαιρο αλλά και με το πόλο του συλλόγου, την κολύμβηση γιατί έχω φίλους εκεί..."

Για την "ασπρόμαυρη" παρέα που υπήρχε στο Ρίο: "Ήταν αρκετοί και ήταν... πρώτη μούρη παντού τα ΠΑΟΚια μας. Με σημαίες παντού. Είχαμε τον Δικέφαλο Αετό παντού..."

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει: "Λατρεύω τον Αθανασιάδη. Εννοείται."

Για το αν θα βρεθεί σύντομα στην Τούμπα: "Φυσικά θα έρθω στην Τούμπα και θα χαρώ πολύ να δω την ομάδα από κοντά..."

Τέλος, δεν δίστασε να εκφράσει και το παράπονό του, σημειώνοντας πως απολαμβάνει την επιτυχία του μέχρι να έρθει η επιτυχία και να με βγάλουν μπροστά. Πάντα έτσι γίνεται. Άξιζε τον κόπο, μου φαίνεται πως δεν δούλεψα ούτε μια ώρα. Η δικαίωση και η ευτυχία που είχα είναι τεράστια και ελπίζω να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια..."

Διαβάστε ακόμη...