«Έλεγαν τον Κουλούρη... αγγούρι. Ο Ίβιτς τον πίστεψε!»

Από sport-fm.gr: Περήφανος για τον Ευθύμη Κουλούρη δήλωσε ο θείος του και παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, Λέανδρος Συμεωνίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Τον έλεγαν αγγούρι, αλλά ο Ίβιτς τον πίστεψε και πήρε το ρίσκο», τόνισε.
Πηγή: sport-fm.gr
«Έλεγαν τον Κουλούρη... αγγούρι. Ο Ίβιτς τον πίστεψε!»

Την περηφάνιά του για την απόδοση του ανιψιού του, Ευθύμη Κουλούρη, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα στην Τρίπολη (1-2) εξέφρασε ο Λέανδρος Συμεωνίδης.

Ο παλαίμαχος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά», που αγωνιζόταν ως δεξιός εξτρέμ, απένειμε τα εύσημα στον Βλάνταν Ίβιτς για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον νεαρό φορ και το ρίσκο που πήρε για να τον χρησιμοποιήσει.

Αναλυτικά, ο Λέανδρος Συμεωνίδης μίλησε στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Βάιο Τσούτσικα για:

-τη συγγένειά του με τον Ευθύμη Κουλούρη: «Είναι ανιψάκι μου. Είναι γιος της πρώτης ξαδέρφης μου. Έχει το γονίδιο. Μακάρι να είναι τυχερός όπως χθες».

-το πώς έζησε τα δύο γκολ του στην Τρίπολη: «Ξενυχτήσαμε, κάναμε ένα μεγάλο γλέντι με την παρέα. Είχα προβλέψει πως θα βάλει γκολ όταν έμαθα πως θα τον χρησιμοποιήσει».

-τη συμβολή του Βλάνταν Ίβιτς: «Όλα τα εύσημα ανήκουν στον Ίβιτς. Κάποιοι τον έλεγαν αγγούρι. Με τόσους ξένους πώς θα παίξουν αυτά τα παιδιά; Είδατε τι άκουσε ο Αθανασιάδης για τις ευκαιρίες που έχασε με τον Άγιαξ. Ο Ίβιτς γνώριζε εδώ και 2-3 χρόνια τον Ευθύμη, από τους μικρούς του ΠΑΟΚ. Επέμενε να τον κρατήσει, τον έφερε από την Κύπρο και τον πίστευε. Πήρε μεγάλο ρίσκο να αφήσει χθες τον Αθανασιάδη εκτός γιατί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κρίνουν αυστηρά».

-τη συνέχεια για τον Κουλούρη: «Πρέπει να έχει διάρκεια. Μην τον ψηλώσουμε αμέσως. Πιστεύω πολύ στην τύχη και μακάρι το παιδί να είναι τυχερό στη συνέχεια. Πρέπει να είσαι τυχερός, μην πω κ@@@φαρδος (γέλια)».

-τις βλέψεις του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απαιτητικός. Άλλοι τα βάζανε με τον Ιβάν, άλλοι με τους προπονητές. Προς το παρόν η ομάδα έχει καλή πορεία, αλλά το αποτέλεσμα θα δείξει. Ο κόσμος θέλει νίκες και γκολ. Εκεί θα φανεί η τύχη σου».

Διαβάστε ακόμη...