«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση» (audio)

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλυσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μίλησε για τον Αθανασιάδη, ο οποίος θα επιστρέψει με πολλά και θεαματικά γκολ, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει να δίνουν βαρύτητα στους αγώνες της Ευρώπης: «Νομίζω ότι θα πρέπει να βάλουμε σαν στόχο να ενισχύσουμε την εθνική ομάδα, που έχει πέσει σε χαμηλότερες βαθμίδες. Αυτό μπορεί να επανέλθει μόνο με την καλή πορεία και την καλή συγκομιδή βαθμών που θα έχουν οι ελληνικές ομάδες. Ευχής έργων όλες οι σημερινές αναμετρήσεις να είναι νικηφόρες για τις ελληνικές ομάδες και να είναι η αρχή για μία μεγάλη συγκομιδή».

Για τον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα: «Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο ήταν ενθαρρυντική. Δύσκολα θα χαλάσει η εικόνα, ανεξαρτήτως της δυναμικότητας του αντιπάλου. Έχει παίκτες με μεγάλη ταχύτητα και πολλή ηρεμία. Έχει αρκετό βάθος η ομάδα, τα παιδιά που ήταν στον πάγκο είναι ετοιμοπόλεμα σε καλύτερο βαθμό από πέρυσι. Θα αξιοποιηθεί το μεγάλο όπλο που έχει ο Αθανασιάδης, σε πρώτο χρόνο να πάρει τη μπάλα είτε με το κεφάλι είτε με το πόδι. Ο Μπίσεσβαρ είναι παίκτης που μπορεί να εκτελέσει και να δημιουργήσει, κάτι που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ γιατί ήταν πολλές φορές απομονωμένος ο φορ. Η ηρεμία στο χώρο του κέντρου, η ταχύτητα και η εμπιστοσύνη μου δίνει την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά και με μεγαλύτερα ποσοστά θα διεκδικήσει το τίτλο. Η Φιορεντίνα είναι πολύ δύσκολη ομάδα, πολύ οργανωμένη. Αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται μέσα στις τέσσερις καλύτερες της Ιταλίας. Με εξαιρετικό καλό ρυθμό και πάντα επικίνδυνη».

Για τον Αθανασιάδη: «Δε μπορώ να πω ότι ο Αθανασιάδης δεν έχει θέση στο γκολ. Θα πω ότι χθες ο Αγκουέρο έπιασε αέρα. Βάζουμε πολύ εύκολα ετικέτες εδώ στην Ελλάδα. Ο Κλάους θα αρχίσει να δουλεύει. Δεν είναι θέμα ανικανότητας, είναι θέμα συγκυριών. Θα επανέλθει με πάρα πολύ πλούσιο θέαμα και γκολ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα πάει καλά σε αυτόν τον όμιλο: «Είναι έτοιμος από κάθε άλλη πλευρά. Δεν έχει τραύματα φέτος. Είναι δύσκολος όμιλος αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση».

Για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ: «Χωρίς αμφιβολία ο Παναθηναϊκός μας πέρασε κάποια μηνύματα ότι θα είναι πάρα πολύ δυνατός, με εντυπωσίασε, ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Η ΑΕΚ είναι σαφέστατα βελτιωμένη. Ο Ολυμπιακός δεν ισχυροποιήθηκε, δεν θα είναι το ακλόνητο φαβορί που ήταν τόσα χρόνια. Η κορυφή αποκτά ενδιαφέρον. Η Ξάνθη δε θύμιζε την παλιά Ξάνθη, το ίδιο και ο Αστέρας Τρίπολης, όπως και το Αγρίνιο. Αυτοί που είναι άξιοι θαυμασμού είναι σαφέστατα ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανιώνιος και νομίζω θα ακολουθήσει και ο Πλατανιάς».

Για τον αγώνα Ηρακλής – Ολυμπιακός: «Ο Ηρακλής θα συνεχίζει να επιστρατεύει τα πάντα, προκειμένου να μην ταπεινωθεί αγωνιστικά. Έχουν επίγνωση όλων αυτών των προβλημάτων και αυτό έχει και το θετικό του. Γιγαντώνονται, υπερβάλλουν εαυτούς. Είδαμε μία πολύ φιλότιμη προσπάθεια, και από τον προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο και από τα παιδιά. Γι' αυτό, αυτή τη δύσκολη στιγμή, χρειάζεται μία συμπαράσταση από όλους τους φιλάθλους. Ακούω ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για να μαζευτούν χρήματα για να πληρωθούν οι παίκτες. Και αυτό είναι ένα μέρος της προσπάθειας που κάνει όλη η οικογένεια του Ηρακλή. Δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα έχει τον περίπατο που έκανε με τη Βέροια».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...