Στο «ψυγείο» Παππάς, Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος

Από sdna.gr: Παππάς, Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος με δέσμευση Σαραϊδάρη μπαίνουν στο «ψυγείο», τουλάχιστον, ως τις εκλογές της ΕΠΟ (26 Οκτωβρίου) και δεν θα σφυρίξουν σε αγώνες της Super League.
Πηγή: sdna.gr
Στο «ψυγείο» Παππάς, Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος

Τα δεδομένα για Βοσκάκη, Αρετόπουλο.

Όπως αποκάλυψαν οι Βασίλης Παπαθεοδώρου, Άρης Ασβεστάς στην εκπομπή τους «Αποκάλυψη Τώρα» στον ΣΠΟΡ FM 94,6, o Θανάσης Γιάχος, ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, ο Ηλίας Σπάθας, ο Ανδρέας Παππάς θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της Super League, τουλάχιστον ως τις εκλογές της ΕΠΟ από την... τηλεόραση, με τον Δημήτρη Σαραϊδάρη να έχει πάρει τη σχετική δέσμευση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τουλάχιστον, μέχρι τις εκλογές της ομοσπονδίας (που θα διεξαχθούν στα Χανιά) θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Σαραϊδάρης, ο οποίος πιστώνεται τις σημαντικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο και την εξομάλυνση της κατάστασης, θα τιμήσει τη δέσμευσή του και δεν θα παρουσιάσει στα ελληνικά γήπεδα τέσσερις από τους διαιτητές που με τις αποφάσεις τους έχουν προκαλέσει το κοινό αίσθημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος ήταν ο πρώτος σε συμμετοχές διαιτητής την προηγούμενη σεζόν στη Super League!

Σε αυτήν την τετράδα των διαιτητών, που όπως προαναφέραμε δεν θα σφυρίξουν ξανά ως τις εκλογές, θα πρέπει να προσθέσουμε τα ονόματα των Βοσκάκη, Αρετόπουλου. Δεν είναι στην ίδια λίστα, δεδομένου ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ο ορισμός τους στις επόμενες αγωνιστικές της Super League.

Το όνομα του Βοσκάκη έχει τεθεί εν αμφιβολία και είναι στον «αέρα», ενώ ο Αρετόπουλος μπορεί να μην «σφύριξε» κάποιο παιχνίδι στην πρεμιέρα της Super League, αλλά είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στους ορισμούς στις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με την υποσημείωση ότι δεν θα μπει σε ματς που «καίνε» και κατ' επέκταση δεν θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Διαβάστε ακόμη...