Στήριξη σε Βελλίδη-Δημητριάδη

Aπό inpaok.com: Όπως διαβάσατε και νωρίτερα ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την λίστα με τους ποδοσφαιριστές του που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στους αγώνες των ομίλων του Europa League.
Πηγή: inpaok.com
Στήριξη σε Βελλίδη-Δημητριάδη

Μέσα στα ονόματα των παικτών που είναι δηλωμένοι για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου βρίσκονται και δύο που αποτελούν έκπληξη, αφού το φετινό καλοκαίρι ήταν... περίεργο για αυτούς.

Ο λόγος γίνεται για τους Μάρκο Βελλίδη και Τάσο Δημητριάδη.

Ο πρώτος βρέθηκε ένα βήμα από το να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας, όμως έπειτα από τον δανεισμό του Νίκου Μελίσσα στη Σπάρτη, οι Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος Μίχελ αποφάσισαν πως ο 29χρονος πορτιέρο πρέπει να μείνει στην ομάδα, έτσι ώστε οι «ασπρόμαυροι» να έχουν τρεις τερματοφύλακες πρώτης γραμμής.

Ο Δημητριάδης που μέσα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, παρά τις σκέψεις περί δανεισμού του, εν τέλη δεν θα βγάλει από πάνω του την ασπρόμαυρη φανέλα. Άλλωστε, στον Δικέφαλο πιστεύουν στις δυνατότητες που έχει.

Μπορεί οι Βελλίδης και Δημητριάδης να βρέθηκαν με το ένα πόδι εκτός Τούμπας, ωστόσο τελικά δεν αποχώρησαν και είναι αποφασισμένοι όποτε τους ζητηθεί να αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Διαβάστε ακόμη...