Εξι ομάδες για μία θέση στην Α1!

Από arenafm.gr: Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής, Πανιώνιος, Ηράκλειο, Αρκαδικός και Καβάλα διεκδικούν την... ορφανή θέση στην Α1 μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς, καθώς έλαβαν πρόσκληση από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ.
Πηγή: arenafm.gr
Εξι ομάδες για μία θέση στην Α1!

H αποχώρηση της Κηφισιάς έχει αφήσει κενή μια θέση στο πρωτάθλημα της Α1 και ακόμα αναζητείται ο... νέος κάτοχος της θέσης. Ο Εθνικός, που ήταν η ομάδα στην οποία πήγε η αρχική πρόσκληση, δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τις προϋποθέσεις για να προβιβαστεί στα «σαλόνια» κι έτσι η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης που συστάθηκε για τη συμπλήρωση της 14ης θέσης στην Α1, αποτελούμενη από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ, απέστειλε επιστολές... πρόσκλησης σε έξι ομάδες, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και να βρεθεί η ομάδα που θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα των «μεγάλων»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η επιτροπή ειδικής αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Τσαγκρώνη (πρόεδρος), Μιχάλη Μελή (αντιπρόεδρος), Δημήτρη Μπασούρη, Γιάννη Αλεξόπουλο και Γιάννη Ψαρράκη, συνεδρίασε σήμερα (17/8) και αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας για τα σωματεία και τις ΚΑΕ που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να καλύψουν την κενή θέση που υπάρχει στην Α1 μετά την αποχώρηση της ΑΕΝΚ.

Επιστολές στάλθηκαν στην Δόξα Λευκάδας, τον Ηρακλή, τον Πανιώνιο, το Ηράκλειο, τον Αρκαδικό και την Καβάλα, προκειμένου μέχρι τις 26/8 να προσκομίσουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που απαιτούνται για τη δυνατόητα σύστασης ΚΑΕ ή, σε περίπτωση που αυτή υπάρχει για την πλήρωση των κριτηρίων που προβλέπονται από τον σχετικό κανονισμό. Κατόπιν της προσκόμισης των απαιτούμενων στοιχείων, θα ακολουθηθούν οι επόμενες προβλεπόμενες ενέργειες».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...