«Ο ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο»

Από inpaok.gr:Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά και πρώην ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, Γιάννης Αναστασίου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με την αναμέτρηση του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο Δικέφαλος έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.
Πηγή: inpaok.gr
«Ο ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμουν στο γήπεδο και είδα το παιχνίδι. Ένα ματς 50-50. Ο ΠΑΟΚ με πολύ σφιχτή και καλή αμυντική λειτουργία και πειθαρχία και ο Άγιαξ  με την αλλαγή προπονητή δεν έχει τη δυναμική που θα ήθελε τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, έχει πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή του και πέρα από το δοκάρι δεν έκανε τίποτα άλλο στην αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει πάρα πολύ με τα παιδιά που ήρθαν. Ξέρουν τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό φάνηκε και είχαν προσήλωση και πειθαρχία».

Για τις διαφορές των αγώνων του 2010 με το 2016: «Τότε υπήρχε ένας Σουάρες που στην καλύτερή του μέρα σκότωνε οποιαδήποτε άμυνα. Τώρα δεν υπάρχει Σουάρες και με δεδομένη την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση με βάση την εικόνα των δυο ομάδων.

Βέβαια θέλει προσοχή γιατί ο Άγιαξ είναι μία ομάδα που δεν κλείνεται και αν του δώσεις χώρους μπορεί να σε κάνουν τη ζημιά. Είναι σημαντικό να μην παρασυρθούν οι παίκτες να έχουν προσήλωση, καθώς τα media πολλές φορές επηρεάζουν καταστάσεις».

Για το τι του άρεσε από τον ΠΑΟΚ: «Ο Ίβιτς έδωσε έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Έδειξε τρομερή προσαρμογή στο παιχνίδι. Ο Κάμπος είναι πολύ δυνατός, γρήγορος και τελειώνει εξαιρετικά τις φάσεις. Ο Σάκχοφ είναι τρομερά πειθαρχημένος, ενώ ο Τσίμιροτ μαζί με τον Χαρίση έκαναν φοβερή δουλειά στο χώρο του κέντρου.

Στην αμυντική λειτουργία του ο Δικέφαλος ήταν πάρα πολύ καλός με πρωτεργάτη τον Τζαβέλλα. Ένα μείον του ΠΑΟΚ ήταν η αστάθεια του Γλύκου. Ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλά στημένος και οργανωμένος στο χθεσινό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από πέρυσι, έχει παίκτες με προσωπικότητα που ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο. Πάντα ξεκινάει τη χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες, φέτος όμως θα πρέπει να έχει διάρκεια».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Έχει πολύ καλά στοιχεία. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, όταν πιάσει τα στάνταρ του. Τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Με βάση την ταχύτητα που έχει, την εμπειρία μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...