Κάνιας και… βλέπουμε, λένε στον ΠΑΟΚ

Από sport-fm.gr: Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας για τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό χαφ να αποτελεί την έβδομη μεταγραφή του καλοκαιριού. Τι λένε οι Θεσσαλονικείς για το θέμα του επιθετικού.
Πηγή: sport-fm.gr
Κάνιας και… βλέπουμε, λένε στον ΠΑΟΚ

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της έβδομης μεταγραφής του ΠΑΟΚ, η οποία δεν είναι άλλη από την απόκτηση του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Ο Ισπανός χαφ παραμένει στην πατρίδα του, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, και εκείνο που περιμένει είναι το έγγραφο που αποδεικνύει πως έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ.

Ο μάνατζερ του 29χρονου μέσου υποστηρίζει πως αυτό θα γίνει σύντομα και ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Πλέον η επόμενη μεταγραφή που συζητούν στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι του επιθετικού, αλλά η εφημερίδα «Live Sport» υποστηρίζει πως οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να δώσουν μία ευκαιρία στον Περέιρα και στον νεαρό Κουλούρη, προτού κινηθεί για την απόκτηση άλλου επιθετικού.

Στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, ο Κρέσπο δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας και μόνο αν προκύψει κάποια ανησυχητική θα προκύψει εκ νέου συζήτηση για ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό.

Διαβάστε ακόμη...