Χθες είχαμε και έκτη «μεταγραφή»

Από paokrevolution.net: Νωρίς το απόγευμα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρέσπο που αποτελεί την... έκτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή την φετινή σεζόν.
Πηγή: paokrevolution.net
Χθες είχαμε και έκτη «μεταγραφή»

Όχι δεν έκανα λάθος στο μέτρημα αφού νωρίτερα την ίδια μέρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μια ακόμη και προσωπικά την θεωρώ ίσως και την πιο σημαντική των τελευταίων ετών. Αναφέρομαι στα έργα που αρχίζουν από σήμερα και αφορούν τη δημιουργία ενός κτιρίου 500 τετραγωνικών μέτρων που θα αφορά την αποθεραπεία και την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών!

Ο Σαββίδης έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί στον Μίχελ σε πολλές συζητήσεις που είχε κάνει μαζί του προσπαθώντας από κοινού να βρουν λύσεις για το φαινόμενο των συνεχόμενων θλάσεων που είχαν μορφή επιδημίας και τη φετινή σεζόν. Στις συζητήσεις λοιπόν και με τον Ιβιτς κατέληξαν ότι θα πρέπει η ομάδα να διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές ώστε να μπορούν άπαντες να κάνουν τη δουλειά τους. «Ο Σαββίδης μας έδωσε το πράσινο φως για ότι του ζητήσαμε» είχε πει ο Σλοβάκος πρόεδρος την μέρα που ανακοίνωσε τον Ιβιτς. Έτσι από σήμερα αρχίζουν οι εργασίες με στόχο όλα να είναι έτοιμα στις 31 Αυγούστου.

Με τα πιο σύγχρονα μέσα αλλά και σε ένα χώρο που δε θα θυμίζει... κοντέινερ πλέον ιατρικό επιτελείο και ομάδα θα μπορεί να κάνει τη δουλειά της και φυσικά αυτό που περιμένει να δει ο Σαββίδης είναι αποτελέσματα. Το είχαμε σημειώσει καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ότι για τις θλάσεις πολλοί είναι οι μνηστήρες. Πλέον οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να περνούν περισσότερο χρόνο στο προπονητικό κέντρο και σε ένα σύγχρονο περιβάλλον όπου δε θα έχει να ζηλέψει σε τίποτε από εκείνα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ολοι φυσικά χαίρονται πλέον για αυτή την εξέλιξη και είναι μια απόδειξη ότι ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ συνεχίζει να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη όχι μόνο για μεταγραφές. Η απορία μου φυσικά είναι το πώς μπορεί να αντέδρασαν στον δήμο Θέρμης όταν άκουσαν αυτή την είδηση που ουσιαστικά βάζει τελεία και παύλα στο ενδεχόμενο να χτίσει εκεί ο μεγαλομέτοχος το προπονητικό κέντρο που ήθελε και οραματιζόταν.

Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται, επενδύει πάνω σε τεχνογνωσία που θα τον βοηθήσει τα επόμενα χρόνια και για να το προεκτείνω θα τον κάνει ακόμη πιο ελκυστικό σε παίκτες που –για να μην κρυβόμαστε- όταν καλούνται να πάρουν απόφαση για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους ενδιαφέρονται για το εργασιακό τους περιβάλλον και τις συνθήκες εργασίας και όχι μόνο για τον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Διαβάστε ακόμη...