«Ο Ίβιτς θα πετύχει σίγουρα αν έχει πίστωση χρόνου»

Από metrosport.gr: Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στο Metropolis 95,5 και τοποθετήθηκε για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Αρκαδίας, αλλά και για τον Ίβιτς
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Ίβιτς θα πετύχει σίγουρα αν έχει πίστωση χρόνου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Τσουκαλά:

Για τη μεταγραφή του στον Αστέρα: «Έγινε πολύ γρήγορα, σχεδόν σε δύο μέρες τελείωσε. Είχε μεγάλη θέληση προς το πρόσωπό μου ο Αστέρας. Υπήρχε μια ρήτρα στον ΠΑΣ και μόλις το έμαθε ο Αστέρας έκανε κίνηση και τα βρήκαν μεταξύ τους οι ομάδες. Η Τρίπολη είναι οικονομικά πολύ δυνατή, με κέρδισε το ότι με ήθελαν πολύ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είμαι δύο μέρες εδώ και η απόφασή μου νομίζω ήταν σωστή. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή το ότι παρέχει τα πάντα ο Αστέρας, από εγκαταστάσεις κτλ. Πέρασα πολύ καλά στον ΠΑΣ, έκλεισε αυτό το κεφάλαιο και ανοίγει κάτι νέο πλέον. Μέσα από τη δουλειά και το δέσιμο των παικτών εξαρτώνται πολλά πράγματα».

Για το γεγονός ότι αποχώρησε από τον ΠΑΣ παρόλο που εξασφάλισε η ομάδα την ευρωπαϊκή έξοδο: «Αυτά τα τέσσερα χρόνια δώσαμε τα πάντα για αυτόν τον σκοπό. Έτσι τα φέρνει η ζωή, είμαι χαρούμενος, αλλά για μένα ήρθε η ώρα της αλλαγής».

Για τον Μάκη Χάβο: «Έχω ξανασυνεργαστεί με τον κ. Χάβο. Κάναμε καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να καταφέρουμε και εδώ. Κάθε χρόνο η Τρίπολη θέλει να πρωταγωνιστεί, ήταν μια κακή παρένθεση η φετινή χρονιά. Θέλει να είναι ψηλά και ό,τι προκύψει ακόμα καλύτερα».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Στις αρχές που είχε αναλάβει ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχει. Θα παρουσιάσει ακόμα καλύτερα πράγματα. Θέλει πίστωση χρόνου, ακόμα είναι η αρχή της προετοιμασίας. Σαν παίκτης ήταν πολύ καλός και ηγέτης. Ξέρω ότι κάνει καλή δουλειά και γι' αυτό είμαι σίγουρος. Είναι μεγάλη ευκαιρία το Champions League και θεωρώ ότι έχει όλα τα φόντα να το πετύχει».

Διαβάστε ακόμη...