«Καλός στην εστία, πρόβλημα με την μπάλα στα πόδια ο Αγκάτσι»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και σχολίασε το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον γκολκίπερ της Μίλαν και άλλοτε συμπαίκτη του, Μίκαελ Αγκάτσι.
Πηγή: metrosport.gr
«Καλός στην εστία, πρόβλημα με την μπάλα στα πόδια ο Αγκάτσι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αγκάτσι: «Το άκουσα ότι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ. Δεν έπαιξε στη Μίντλεσμπο, οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Έχει θητεία στη Serie A και αυτό λέει κάτι. Ήταν πίσω στη φυσική κατάσταση όταν ήρθε στη Μίντλεσμπρο. Του φάνηκε λίγο δύσκολο το πρόγραμμα του προπονητή. Στο πρωτάθλημα έπαιζα εγώ, στο κύπελλο ο Τομάς. Ουσιαστικά μισό φιλικό έπαιξε ο Αγκάτσι».

Για το αν θέλει οπωσδήποτε να παίζει: «Δεν νομίζω να πάει κάπου που δεν θα παίζει. Είδα ότι ήθελε να παίξει και να δουλέψει. Δεν θα πάει σε κάποια ομάδα για να κάτσει στον πάγκο. Το πρωτάθλημα της Super League δεν είναι τόσο απαιτητικό σε σχέση με την Premier League, ενώ είναι και πιο κοντά στη Serie A».

Για τα στοιχεία που έχει ο Αγκάτσι: «Είναι πολύ καλός στην εστία. Όταν έχει την μπάλα στα πόδια δεν είναι το δυνατό του σημείου. Σε αυτό εξαρτάται πόσο θέλει ο προπονητής να κρατάει ο τερματοφύλακας την μπάλα στα πόδια».

Αν θα δημιουργήσει πρόβλημα σε περίπτωση που δεν παίξει: «Δεν ξέρω αν θα δημιουργήσει πρόβλημα αν δεν παίζει. Ξέρω ότι θέλει να παίζει, αλλά αν δεν γίνεται αυτό δεν θα είναι καλά. Σε εμάς δεν δημιούργησε πρόβλημα, ενώ παρόλο που δεν έπαιζε έδειχνε το ίδιο πάθος».

Αν μιλήσανε στο τηλέφωνο αυτές τις ημέρες: «Έχει παίξει πάνω από 100 παιχνίδια και νομίζω ότι αυτό δείχνει πως έχει κάτι καλό. Δεν με έχει πάρει τηλέφωνο ακόμα. Μπορεί να τον πάρω εγώ όταν κλείσει. Με είχε ρωτήσει για την Ελλάδα και εγώ τον ρωτούσα για την Ελλάδα. Είχε κάποιες κακές εμπειρίες σε μια ομάδα στην Ιταλία, όπως και εγώ στην Ελλάδα. Είχαμε βρει κοινό σημείο συζήτησης».

Τι χρειάζεται ένας τερματοφύλακας στις μέρες μας: «Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και απαιτείται να μπορεί να παίξει και με τα δύο πόδια ο τερματοφύλακας. Προσπαθούμε να επικεντρωνόμαστε σε όλα. Τα πόδια είναι πολύ σημαντικό μέρος της δουλειάς ενός τερματοφύλακα».

Διαβάστε ακόμη...