A new, fresh APProach – Η καινούρια εφαρμογή του ΠΑΟΚ

Από paokfc.gr: Πλήρως ανανεωμένη, με καινούριο design, πλούσιο αποκλειστικό υλικό και όλα τα νέα του ΠΑΟΚ, η καινούρια εφαρμογή του συλλόγου έρχεται για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν τα New Media του Δικεφάλου και να συμπληρώσει την ασπρόμαυρη ψηφιακή εμπειρία.
Πηγή: paokfc.gr
A new, fresh APProach – Η καινούρια εφαρμογή του ΠΑΟΚ

 Η προετοιμασία για τη σεζόν 2016-17 βρίσκει τον ΠΑΟΚ να κάνει άνοιγμα στη νέα εποχή με το απαραίτητο update των υπηρεσιών που προσφέρει στους χρήστες smartphone. Το PAOK FC Offcial App άλλαξε και περνά στην επόμενη μέρα. Εύκολο στην πλοήγηση, γρήγορο και με πρωτοποριακό design καλύπτει τις ανάγκες του χρήση αποτελώντας την προέκταση του paokfc.gr που μπορείτε να έχετε πάντα κοντά σας.

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα της ομάδας, δείτε τα HD videos του PAOK TV, τα photo gallery από την καθημερινότητα της ομάδας, ζήστε την εμπειρία του Live Match Center με real time ανανέωση, πλοηγηθείτε στα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ, ντύστε το κινητό σας στα χρώματα της ομάδας με αποκλειστικά Wallpapers, κάντε τη δική σας συλλογή από αυτόγραφα και φυσικά αγοράστε τα εισιτήριά σας για τους εντός έδρας αγώνες.

To PAOK FC Official App διαθέτει, επίσης, τον δικό του In App Browser προκειμένου να μπορείτε ν' ακολουθήσετε τα link που περιέχονται στις ειδήσεις χωρίς να φεύγετε από το περιβάλλον της εφαρμογής και να μπορείτε να επιστρέψετε στην είδηση με μια απλή κίνηση. Παράλληλα, μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα με τις σελίδες του ΠΑΟΚ στα social media.

H ολοκαίνουρια εφαρμογή του ΠΑΟΚ μιλά τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά ρώσικα) και είναι από σήμερα διαθέσιμη μέσω Google Play. Τις επόμενες μέρες το PAOK FC Official App θα κάνει την πρεμιέρα του και στο App Store για τους χρήστες iOS. Οι χρήστες Android μπορούν να κατεβάσουν από σήμερα την πλήρως ανανεωμένη εφαρμογή του ΠΑΟΚ, ΕΔΩ.


Live Match Center
Real time ενημέρωση για όλους τους αγώνες
Live Stats
Photo galleries
Live voting
In App browser
Πρόγραμμα – Αποτελέσματα
Βαθμολογίες
Ιστορία με ανάλυση των σημαντικότερων σταθμών του ΠΑΟΚ
Στατιστικά για όλους τους παίκτες της Super League μέσω σύγκρισης
Multimedia με videos από το PAOK TV και φωτογραφίες από όλες τις δραστηριότητες της ομάδας
HD Wallpapers
Αυτόγραφα
Παρουσίαση της ομάδας με player profiles, στατιστικά, photo galleries και Q+A
Παρουσίαση της Κ20 με player profiles και στατιστικά
Ακαδημίες
Ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων

Διαβάστε ακόμη...