Διαφορά ΠΑΟΚ-Ατρόμητου για Μπάρκα

Από contra.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση 500.000 ευρώ στον Ατρόμητο για τον απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση από την ομάδα του Περιστερίου. Διαβάστε τι ισχύει με την ΑΕΚ.
Πηγή: contra.gr
Διαφορά ΠΑΟΚ-Ατρόμητου για Μπάρκα

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr ο "Δικέφαλος" προσέφερε 500.000 ευρώ στην ομάδα του Περιστερίου, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.

Ο νεαρός γκολκίπερ, που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου, έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του ύψος 1.000.000 ευρώ, όμως η διοίκηση των Περιστεριωτών συζητάει την παραχώρησή του ακόμα και με 800.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν οι Θεσσαλονικείς θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά. Σε μία τέτοια περίπτωση το deal είναι πιθανό να κλείσει κοντά στα 650.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στην ΑΕΚ, από τον Ατρόμητο δηλώνουν άγνοια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για την απόκτησή του από τους "κιτρινόμαυρους". Παρόλα αυτά, δεν είναι αρνητικοί να συζητήσουν με την "Ένωση" την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...