Για ποιόν τερματοφύλακα ελληνικής ομάδας ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και κάνει κρούσεις για ποδοσφαιριστές.
Πηγή: metrosport.gr
Για ποιόν τερματοφύλακα ελληνικής ομάδας ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ενόψει της νέας περιόδου δεν κινείται μόνο για έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν άμεσα την διαφορά, αλλά και για ποδοσφαιριστές που ίσως μπορέσουν να προσφέρουν στο μέλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες της «Μ», οι άνθρωποι του Δικεφάλου έκαναν κρούση στον Ατρόμητο για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, Βασίλη Μπάρκα.

Πρόκειται για 22χρονο γκολκίπερ με ολλανδική υπηκόοτητα, καθώς η μητέρα του κατάγεται από τη χώρα της τουλίπας. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες τον Ιανουάριο του 2013 και ύστερα από λίγους μήνες εντυπωσίασε με την εθνική Νέων, στο πλαίσιο των προκριματικών της Elite round για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μάλιστα, τότε ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, έλεγε: «Αν ήμουν στον Ατρόμητο, θα τον έβαζα βασικό».

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προσφέρει στους Περιστεριώτες 500.000 ευρώ για να «σπάσει» άμεσα το συμβόλαιό του Μπάρκα. Ωστόσο, αρχικά, οι ιθύνοντες του Ατρομήτου ήταν αρνητικοί, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά. Είναι πολύ πιθανό το ζήτημα να επανέλθει άμεσα στην επικαιρότητα του Δικεφάλου και εκεί να φανεί οριστικά τι θα συμβεί και αν υπάρχει, τελικά, προοπτική ο νεαρός τερματοφύλακας να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...