Βόμβα: Στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας!

Από sdna.gr: Ο Τάσος Μπακασέτας έμεινε αιφνιδιαστικά εκτός αποστολής από το ματς με τον ΠΑΟΚ και η απόφαση του Πανιωνίου σχετίζεται με το γεγονός ότι του καταλογίζεται πως έκλεισε οριστικά στην Ένωση.
Πηγή: sdna.gr
Βόμβα: Στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας!

Στην απόφαση να αποκλείσει αιφνιδιαστικά στον Τάσο Μπακασέτα από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ προχώρησε ο Πανιώνιος. Ο Έλληνας επιθετικός που αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης στην φετινή της εξαιρετική πορεία, δεν βρίσκεται στην 18άδα του σημερινού αγώνα. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, επειδή του καταλογίζει πως έκλεισε οριστικά στην ΑΕΚ!

Η... ανατροπή αυτής της υπόθεσης είχε διαφανεί τις τελευταίες ώρες. Ο Μπακασέτας θεωρείτο τελειωμένη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, όμως το μπάσιμο της ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα, λόγω και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Από το ρεπορτάζ της Ένωσης προέκυψε με ξεκάθαρο τρόπο ότι η ΑΕΚ αποτελεί την τελική επιλογή του ποδοσφαιριστή και φαίνεται πλέον έπειτα από την συγκεκριμένη εξέλιξη πως και στην πλευρά του Πανιωνίου η συγκεκριμένη συμφωνία αντιμετωπίζεται ως δεδομένη...

Διαβάστε ακόμη...