«Αναγκαία η νίκη για τον ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Κοσμίν Μπαρκαουάν και αναφέρθηκε στη σημερινή μάχη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, καθώς και στη γενικότερη πορεία του Δικεφάλου στα πλέι οφ.
Πηγή: metrosport.gr
«Αναγκαία η νίκη για τον ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στα τελευταία παιχνίδια μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Βλέπω έναν ΠΑΟΚ που κερδίζει. Βέβαια, τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο είναι πάντα δύσκολα. Έχω χάσει κι εγώ εκεί με τον ΠΑΟΚ και γνωρίζω πόσο δύσκολα είναι. Είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει. Ό,τι δεν κέρδισε με τον Παναθηναϊκό πρέπει να το πάρει σήμερα».

Για την αναγκαιότητα συμμετοχής του Μπερμπάτοφ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα ρόστερ 20 παικτών. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει τέσσερα παιχνίδια σε οκτώ μέρες και αυτός που είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, αυτός πρέπει να αγωνιστεί».

Για την απουσία Κάτσε, Τζιόλη: «Είναι σημαντικές απουσίες γιατί είναι παίκτες με εμπειρία, γι' αυτό, όμως, ο ΠΑΟΚ αλλά και κάθε ομάδα πρέπει να έχει μεγάλο ρόστερ, να έχει επιλογές για να μπορεί να συμπληρώνει τις απουσίες».

Για το ποιον εκ των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού θεωρεί βασικό ανταγωνιστή του ΠΑΟΚ στη μάχη της πρώτης θέσης: «Η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει τα πάνω της ψυχολογικά. Κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν όλο πίσω. Μετά, όμως, άνοιξε. Δεν κάνει φοβερά παιχνίδια, παίρνει, όμως, αποτελέσματα. Αυτό δίνει ψυχολογία και η καλή ψυχολογία σε βοηθά για να κάνεις καλά παιχνίδια. Η ΑΕΚ σίγουρα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Όμως, κάθε ματς είναι δύσκολο. Και σήμερα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι το επόμενο».

Για τον Ράζβαν Ρατς: «Είναι στην αποστολή της εθνικής Ρουμανίας για το Euro από όσο γνωρίζω. Μακάρι να πάει καλά, να παίξει και να κάνει ένα καλό Euro».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...