“Νίκη και στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ”

Από arenafm.gr: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στον Arena fm για τη νίκη επί της ΑΕΚ και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
“Νίκη και στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ”

"Ήταν πολύ σημαντική η νίκη για τον ΠΑΟΚ. Είδα μια διάθεση από τους παίκτες να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Είναι δύσκολα με άδειες κερκίδες. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από την ΑΕΚ.

Πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα και πλέον είμαστε από τα φαβορί για την πρώτη θέση. Σαν υλικό, σαν ομάδα είμαστε καλύτεροι από τους άλλους. Αρκεί να το βγάζουν στο γήπεδο, όπως εχθές. Το αποτέλεσμα στο άλλο ματς του Πανιωνίου ήταν το ιδανικό.

Ο Μακ είναι βαρόμετρο και μπορεί να αλλάξει ένα αποτέλεσμα. Εκανε πολύ καλή χρονιά φέτος. Είδαμε παιδιά με πάθος, με όρεξη κι αυτό μου έχει μείνει.

Μου άρεσαν και τα δυο γκολ. Ο Μυστακίδης είναι μεγάλο ταλέντο και ο Ροντρίγκεζ επίσης, είναι οι δύο παίκτες που ξεχώρισα. Και ο Τσίμιροτ ήταν καλός.

Στη Λεωφόρο πρέπει να πάμε για τη νίκη. Θα είναι άσχημο να χάσουμε το παιχνίδι. Αν είναι σοβαρός και πειθαρχημένος ο ΠΑΟΚ, είναι ικανός να νικήσει μέσα στη Λεωφόρο. Στο άλλο ματς αν και ο Πανιώνιος είναι καλύτερη ομάδα, πιστεύω οπως η ΑΕΚ θα νικήσει."

Διαβάστε ακόμη...