«Θα πάρουμε ξένο πασαδόρο- Να μας βοηθήσει ο κόσμος με τα διαρκείας»

Από arenafm.gr: Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, μίλησε στον ArenaFM 89,4 αναφορικά με την επόμενη μέρα του πρωταθλητή Ελλάδας αλλά και για την ανανέωση του Γιάννη Καλμαζίδη .
Πηγή: arenafm.gr
«Θα πάρουμε ξένο πασαδόρο- Να μας βοηθήσει ο κόσμος με τα διαρκείας»

Αναφέρθηκε στον Λι , σε Σεπέδα-Χιμένες, στην αναζήτηση πασαδόρου αλλά και στα εισιτήρια διαρκείας. Διαβάστε πότε βγαίνουν και πόσο κοστίζουν.

Όσα είπε ο Αντώνης Τσαλόπουλος :

Για την ανανέωση με τον Γιάννη Καλμαζίδη: «Ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει πρώτο. Η καθυστέρηση δεν οφειλόταν σε οικονομικά θέματα, είχε να κάνει με το πλάνο, το τι κινήσεις θα γίνουν και όλα τα σχετικά».

Για το ενδιαφέρον για τον Φιλίποφ: «Όλοι οι παίκτες ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, τώρα που ανανέωσε με τον Ολυμπιακό , θα τον έχουμε αντίπαλο...

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πασοδόρο και μάλλον θα είναι από το εξωτερικό. Από εδώ δεν υπάρχει κάποιος που να πληροί τις προϋποθέσεις».

Για Σεπέδα –Χιμένες και εισιτήρια διαρκείας: «Ο Σεπέδα σίγουρα δεν θα συνεχίσει με τον ΠΑΟΚ, ο Χιμένες παίζεται...

Θα υπάρχουν πάντως σύντομα νεότερα. Το θέμα είναι να βοηθήσει και ο κόσμος με τα εισιτήρια διαρκείας. Θα βγούνε σε 10 με 15 μέρες και το κόστος θα είναι 50 ευρώ. Όλα μέσα, όλα τα παιχνίδια και η Ευρώπη. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Διαβάστε ακόμη...