Ήθελε... ΠΑΟΚ αλλά πλέον θα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ!

Από metrosport.gr: Παρότι έφυγε... πικραμένος από την Ελλάδα κατάφερε να δικαιωθεί για τις προσπάθειές του και φέτος πανηγυρίζει μια μεγάλη επιτυχία
Πηγή: metrosport.gr
Ήθελε... ΠΑΟΚ αλλά πλέον θα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος έφυγε με τη ρετσινιά του υποβιβασμού της ΑΕΚ αλλά και του... μη σοβαρού ενδιαφέροντος από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα δεν είχε κρύψει πως θα τον ενδιέφερε πολύ να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ αλλά παρότι πολλές φορές το όνομά του είχε πέσει στο τραπέζι, οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έκαναν κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Κωνσταντόπουλος πήγε τελικά στην Αγγλία και τη Μίντλεσμπρο και σήμερα μετά την ισοπαλία κόστους... 200 εκατομμυρίων λιρών (αυτά είναι τα κέρδη που αυτόματα παίρνει η ομάδα του), πανηγύρισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα ο προπονητής του Αϊτόρ Καράνκα (βοηθός του Μουρίνιο κατά τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης) δεν κρύβει ποτέ την εξαιρετική γνώμη που έχει για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ποιο είναι το άλλο παράπονο του Κωνσταντόπουλου; Πως δεν απασχολεί η πολύ καλή του παρουσία τους υπεύθυνους της εθνικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...