«Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Σε κακή ερμηνεία των δηλώσεων του, απέδωσε ο Σέρτζιο Κονσεισάο την εικόνα που δημιουργήθηκε για την άποψη που εξέφρασε αναφορικά με την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην αγωνιστεί στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας.
Πηγή: inpaok.com
«Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ»

Ο πορτογάλος πράγματι αναφέρθηκε στον Δικεφάλο υποστηρίζοντας ότι δεν εμφανίστηκε στον αγώνα για λόγους διαμαρτυρίας, ωστόσο οι πορτογάλοι δημοσιογράφοι δεν αντιλήφθηκαν το πνεύμα του προπονητή της Γκιμαράες που δεν έκανε συγκρίσεις αλλά απάντησε στην ερώτηση αν έχει ελπίδες η ομάδα να σκοράρει ή να πάρει αποτέλεσμα από την Μπενφίκα...

«Με ρώτησαν αν έχουμε ελπίδες να σκοράρουμε ή να πάρουμε αποτέλεσμα από την Μπενφίκα. Είπα λοιπόν ότι ελπίδες δεν θα είχαμε μόνο αν δεν κατεβαίναμε να παίξουμε όπως ο ΠΑΟΚ που έχασε το παιχνίδι με 0-3 γιατί δεν εμφανίστηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου» είπε χαρακτηριστικά ο Σέρτζιο, μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντος του στην Ελλάδα και συνέχιζε...«Πολύ καλά έκανε ο ΠΑΟΚ και δεν εμφανίστηκε στον επαναληπτικό. Έχω βιώσει προσωπικά, αρκετά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορώ να καταλάβω τι αισθάνονται στον ΠΑΟΚ». Ο πορτογάλος τεχνικός ήταν απόλυτος βάζοντας τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση.

Διαβάστε ακόμη...