Έκανε καταγγελία στην UEFA ο ΠΑΣ Γιάννινα

Από gazzetta.gr: Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένος να κυνηγίσει την υπόθεση Ευρώπη ως το τέλος και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έκανε καταγγελία στην UEFA για εξέταση του φακέλου του Πανιωνίου.
Πηγή: gazzetta.gr
Έκανε καταγγελία στην UEFA ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είχαν αποφασίσει να μην αφήσουν να περάσει έτσι η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ να δώσει άδεια στον Πανιώνιο για τη νέα σεζόν κάτι που σημαίνει κι έξοδο στην Ευρώπη και να προσφύγουν στην UEFA.

Σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr aυτό έγινε πραγματικότητα την Μ. Τετάρτη με τους Ηπειρώτες να καταγγέλουν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τους «κυανέρυθρους» με το επιχείρημα πως η άδεια εκχωρήθηκε παράνομα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ζητώντας παράλληλα το άνοιγμα του φακέλου του Πανιωνίου.

Πλέον, στα Γιάννενα περιμένουν την αντίδραση της UEFA κι ευελπιστούν ότι θα γίνει ότι και το 2013 όταν η παρέμβαση της UEFA είχε οδηγήσει σε άνοιγμα των φακέλων με την Ευρωπαϊκή Ομοπσνδία να είναι αυτή που αποφάσισε σε ποιον θα κατέληγε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε ακόμη...