Επιστροφή και φουλ για 2-0!

Από inpaok.com: Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 0-3 σετ μέσα στη Σύρο τον Φοίνικα στον πρώτο τελικό των playoffs.
Πηγή: inpaok.com
Επιστροφή και φουλ για 2-0!

Η αποστολή του Δικέφαλου επέστρεψε λίγο πριν τις 8:00 στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ της «Astra» και οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, γνωρίζοντας ότι πλέον χρειάζονται άλλες δύο νίκες για να στεφθούν για δεύτερη σερί χρονιά πρωταθλητές.

Το 2ο ματς της σειράς θα γίνει την Παρασκευή (22/4) στις 19:00 στο Παλατάκι και εκεί ο ΠΑΟΚ μπορεί κάνοντας το 2-0 να βρεθεί μία ανάσα από τον τίτλο.

Στο αεροπλάνο της επιστροφής το κλίμα ήταν ιδιαίτερα χαλαρό, με χαμογελαστά πρόσωπα και πολύ κέφι παρότι οι παίκτες ξύπνησαν πολύ νωρίς για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους.

Έκπληξη ήταν η... απορρόφηση του Χιμένες στη μουσική, σε έναν ρόλο «κόντρα» στον «μαινόμενο ταύρο» που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε εντός των αγωνιστικών χώρων, όπου έχει πάντα τους πιο έντονους πανηγυρισμούς.

Οι υπόλοιποι παίκτες... ξεράθηκαν στα γέλια με πρωταγωνιστή τον Παντακίδη, ο οποίος ήταν η ψυχή της παρέας!

Αφού έφτασε η ομάδα στη Θεσσαλονίκη, την παρέλαβε βανάκι του ΠΑΟΚ και μετέφερε την αποστολή στο Παλατάκι για να πάρουν οι παίκτες τα αυτοκίνητά τους...

Διαβάστε ακόμη...