ΠΑΟΚ-Ίβιτς: Μια αγκαλιά δεν φέρνει καμία συμφωνία…

Από gazzetta.gr: 'Άνοιξε εκ νέου η κουβέντα για το μέλλον του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, όμως στο μυαλό του Σέρβου τεχνικού είναι τα πλέι οφ κι όχι το νέο συμβόλαιο...
Πηγή: gazzetta.gr
ΠΑΟΚ-Ίβιτς: Μια αγκαλιά δεν φέρνει καμία συμφωνία…

Ο θερμός εναγκαλισμός του Ιβάν Σαββίδη με τον Βλάνταν Ίβιτς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, μεταφράστηκε από ορισμένους ως «ένδειξη παραμονής» του Σέρβου προπονητή και για την επόμενη σεζόν. Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Πρώτον και κυριότερο δεν έχει γίνει καμία σοβαρή κουβέντα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ίβιτς για την επόμενη χρονιά.

Δεύτερον δεν υπάρχει οριστική απόφαση της διοίκησης για το θέμα του προπονητή, που καλώς ή κακώς συνδέεται και με το μέλλον του 38χρονου Σέρβου τεχνικού στην ομάδα, ακόμη και ως ασίσταντ κόουτς, όπως λέγεται και γράφεται τις τελευταίες ώρες.

Τρίτον ο Ίβιτς ορθώς σκέφτεται, όπως λέει, μόνο τα πλέι οφ και όχι το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, αφού και ο ίδιος γνωρίζει, ότι η συζήτηση γύρω από την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ομάδα είναι προτιμότερο να γίνει, μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «Δικεφάλου», που κατά 99% έχει «κλειδώσει» την παρουσία του στο έξτρα πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Τέταρτον, η εκτίμηση του Ιβάν Σαββίδη προς τον 38χρονο προπονητή είναι δεδομένη, εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο το βράδυ της Κυριακής έξω από την Τούμπα, την ίδια θετική άποψη έχουν Μίχελ και διοίκηση, όμως όλα αυτά δεν σημαίνουν απαραίτητα, ότι υπάρχει συμφωνία κι ο Ίβιτς θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Καλή διάθεση υπάρχει και από τις δύο πλευρές, αλλά αυτό που προέχει για τον Σέρβο προπονητή και την ομάδα είναι τα πλέι οφ. Οι τελικές αποφάσεις θα έρθουν στην ώρα τους και όχι τώρα...

 

Διαβάστε ακόμη...