«Ήμουν πολύ εύθραυστος για μεγάλη καριέρα»

Από thessports.gr: Την οριστική του απόφασή να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 31 ετών επανέλαβε ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Μάαρτεν Μάρτενς, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα εύθραυστο τον εαυτό του.
Πηγή: thessports.gr
«Ήμουν πολύ εύθραυστος για μεγάλη καριέρα»

Το είχε επαναλάβει και πριν λίγο καιρό, ωστόσο σε εκείνη τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Βέλγος μέσος είχε αφήσει ένα μικρό «παράθυρο» για να παραμείνει στην ενεργό δράση.

Πλέον ωστόσο είναι ειλημμένη η απόφασή του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ κι ας βρίσκεται μόλις στα 31.
Ο Μάρτενς παραμένει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, τελευταίος του σταθμός ήταν η Σερκλ Μπριζ όπου έπαιξε ως δανεικός από τον Δικέφαλο και σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην «Het Nieuwsblad» αποκάλεσε τον εαυτό του ιδιαίτερα εύθραυστο.

«Όσοι θέλουν να αγωνιστούν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να είναι πάνω από το μέσο όρο σε όλους τους τομείς. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω αυτό το βήμα ίσως επειδή ήμουν πάρα πολύ εύθραυστος. Πρέπει να το παραδεχτώ, δεν ήμουν σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια, γι' αυτό δεν θα μπορούσε να επενδύσει κανείς επάνω μου», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μάρτενς.

Διαβάστε ακόμη...