Στην Γαλλία ο Κωστίκος

Από inpaok.com: Η εξέλιξη στα ευρωπαικά πρωταθλήματα κορυφώνεται και στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ξεκινήσουν την έρευνα τους ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Πηγή: inpaok.com
Στην Γαλλία ο Κωστίκος

Το τμήμα σκάουτινγκ ενεργοποιήθηκε για να σχηματίσουν τα μέλη του άποψη για την ποιότητα και τα προσόντα παικτών που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γιώργος Κωστίκος βρίσκεται ήδη στην Γαλλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Παρί με την Μετζ για την δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ στις 21:00, ενώ στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσει δυο ακόμα αγώνες του «Σαμπιονά».

Παράλληλα άνθρωπος του ΠΑΟΚ θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία για να παρακολουθήσει αγώνες τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης κατηγορίας με στόχο να διαμορφώσει άποψη για παίκτες που επίσης έχουν προταθεί στον Δικέφαλο.

Οι αποστολές αυτές εγκαινιάζουν μια σειρά ταξιδιών που θα πραγματοποιηθούν από τα μέλη της τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ (με την έγκριση και την εποπτεία του Λούμπος Μίχελ) προκειμένου να ετοιμαστεί η ομάδα για τις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι.

Μέχρι την ολοκλήρωση των ευρωπαικών πρωταθλημάτων, θα πραγματοποιηθούν ταξίδια σε αρκετές χώρες ενώ στην περίπτωση που εντοπιστούν αξιόλογοι μεταγραφική στόχοι, θα υπάρχει στενή παρακολούθηση μέχρι να προκύψει οριστικό συμπέρασμα και να γίνουν οι απαραίτητες εισηγήσεις.

Διαβάστε ακόμη...