«Μπαίναμε στην Τούμπα και λέγαμε να φάμε όσα λιγότερα γίνεται…»

Από arenafm.gr: Ο Νίκος Σαργάνης , βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας ,μίλησε στον ArenaFM 89.4 με αφορμή το μεγάλο αυριανό(2/3) ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Πηγή: arenafm.gr
«Μπαίναμε στην Τούμπα και λέγαμε να φάμε όσα λιγότερα γίνεται…»

Ανάφερε τις τεράστιες διαφορές με τα παλιά ντέρμπι και την πραγματική τρομερή ατμόσφαιρα που υπήρχε στην Τούμπα και τα σύγκρινε με την σημερινή κατάσταση των δυο ομάδων. Αποκάλυψε ότι ήταν πολύ κοντά να έρθει στον ΠΑΟΚ, είχε συμφωνήσει, αλλά τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό

Όσα είπε ο Νίκος Σαργκάνης στον ArenaFM 89.4:

«Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι αλλά στις εποχές που παίζαμε εμείς στην Τούμπα, το γήπεδο έβραζε! Από ποιότητα, από ατμόσφαιρα, δεν συγκρίνονται τα πράγματα με το πώς είναι τώρα. Από την ποιότητα των παικτών , από διοικήσεις. Έμπαινες στην Τούμπα και έλεγες να φάμε όσα λιγότερα μπορούμε . Το ντέρμπι ξεκινούσε έξω από την Τούμπα και όποιος περνούσε από εκεί μέσα ήταν πραγματικός άθλος.

Στο βιογραφικό μου λέει και ΠΑΟΚ! Είχα συμφωνήσει με τον κ.Παντελάκη να έρθω στην ομάδα, αλλά τελευταία στιγμή με πλησιάσανε από τον Ολυμπιακό και πήγα εκεί. Είχαμε δώσει τα χέρια με τον αείμνηστο τον κ.Παντελάκη, αλλά ένα ενδιάμεσο τηλέφωνο άλλαξε τα πράγματα. Έχω μια αγάπη με τον ΠΑΟΚ και με συνδέουν αρκετά πράγματα, ασχέτως αν δεν έπαιξα ποτέ».

Για τις πιθανότητες προκρίσεις: «Αν ήταν ένα το παιχνίδι θα έδινα μεγάλο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Τώρα όμως είναι διπλά τα παιχνίδια και αν δεν εξασφαλίσει ένα καλό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ , τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».

Αναφορικά με τις αδυναμίες του Ολυμπιακού: «Μαζί και με τις απουσίες που έχει στην άμυνα νομίζω ότι εκεί είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού».

Για τους τερματοφύλακες στην Ελλάδα: «Ο Ρομπέρτο είναι ο καλύτερος ξένος τερματοφύλακας που παίζει στην Ελλάδα, από Έλληνες θα έλεγα και ο Βελλίδης και ο Γλύκος αλλά και ο Καπίνο είναι πολύ καλοί τερματοφύλακες. Τον μεγάλο τερματοφύλακα τον κάνει η διάρκεια και αυτά τα παιδιά πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν διάρκεια, όταν το κάνουν τότε θα πούμε ότι είναι μεγάλοι τερματοφύλακες.

Διαβάστε ακόμη...