Μπίδης σε άλλο πόστο...

Από thessports.gr: Υπολογίστηκε αρχικά ότι η αποκατάσταση της ολικής ρήξης του επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο θα επανέφερε τον έμπειρο γκαρντ στην δράση το αργότερο σε 5-6 μήνες.
Πηγή: thessports.gr
Μπίδης σε άλλο πόστο...

Με λίγα λόγια αν δεν προλάβαινε τα πλέι οφ της περσινής σεζόν, τον Οκτώβριο θα ήταν παρών στην έναρξη των υποχρεώσεων της σεζόν 2015-16 μετά και την ενεργοποίηση της οψιόν του συμβολαίου του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Κι όμως... 15 μήνες μετά ο «Μπίδης» παλεύει με την μοίρα του και σε ενάμισι μήνα θα κλείσει τα 40 του χρόνια ξοδεύοντας χρόνο και ενέργεια μόνο σε ατομικό πρόγραμμα. Το πόδι του εξακολουθεί και μετά από δύο διορθωτικές επεμβάσεις να πονά στην ένταση και στην αύξηση της πίεσης.

Ο Χαραλαμπίδης θα συνεχίσει την δουλειά στο παρκέ με στόχο κάποια στιγμή να είναι φυσιολογική η ζωή του ως πολίτης και όχι για να παίξει μπάσκετ, τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο. Και ο ίδιος φαίνεται να το έχει καταλάβει, το βλέπουν και στον ΠΑΟΚ. Για αυτό και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα του ανοίξουν πόρτα για να παραμείνει στην ΚΑΕ, όταν αποφασίσει ότι η ενεργός δράση τελείωσε. Ήδη έχουν γίνει κάποιες ελαφρές νύξεις, οι οποίες κάποια στιγμή θα εξελιχθούν σε πρόταση.

«Είναι προσωπικότητα που θέλουμε στην ομάδα» έλεγαν στην ΚΑΕ ενώ και ο ίδιος ο «Μπίδης» θέλει να μείνει ενεργός στο μπάσκετ και ειδικά στον ΠΑΟΚ. Από άλλο πόστο... Αρκεί να αποσαφηνίσει και ο ίδιος τι θέλει να κάνει και πότε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ομάδα είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον 40χρονο γκαρντ το πόστο που αυτός θα θελήσει. Είτε διευθυντής της ΚΑΕ, είτε και σε θέση προπονητή στο σταφ, μια και αυτή η προοπτική φαίνεται ότι κυριαρχεί στο μυαλό του Χαραλαμπίδη, έχοντας ήδη την επαφή με τα παιδιά της ακαδημίας GBA.

Πάντως είναι δεδομένο ότι αυτό το διάστημα της απουσίας του Χαραλαμπίδη έχει πληγώσει την ομάδα. «Λείπει ο Κώστας και η ηγετική του προσωπικότητα από τα παιχνίδια, τις προπονήσεις, τα ταξίδια, τα αποδυτήρια και δεν είναι τυχαία και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η ομάδα. Με αυτόν θα ήταν όλα διαφορετικά» έλεγαν αυτές τις ημέρες στην ΚΑΕ. Θα τον περιμένουν πριν το τέλος της σεζόν για συζητήσεις και όλα δείχνουν ότι εφόσον και ο ίδιος το θέλει, τη νέα περίοδο θα είναι μέλος του ΠΑΟΚ από άλλο πόστο.

Πηγή: Arena Press

Διαβάστε ακόμη...