ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. υπό το βλέμμα του Olivares

Η ομάδα εκμεταλλεύτηκε ένα αμυντικό λάθος, διόρθωσε τις αμυντικές ατέλειες του πρώτου ημιχρόνου και έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση
Olivares
ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. υπό το βλέμμα του Olivares
Τα σχόλια μου για την απόδοση των παικτών:

Kresic: Στο ντεμπούτο του ως βασικός ικανοποίησε έχοντας κατάλληλες τοποθετήσεις και επιδεικνύοντας ψυχραιμία κάτω από τα γκολπόστ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα είχε αρκετές αμυντικές ολιγωρίες. Στο 5' σε σουτ του Κιάσσου έξω από την περιοχή μετά από περιστροφή όπου τον έχασε ο Βιτόλο και άργησαν να βγουν πάνω του τα σέντερ μπακ έδιωξε σε κόρνερ το ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 25' σε μια φάση όπου η άμυνα δεν είχε ισορροπία, ο Μανούσος κατέβασε τη μπάλα ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και έδειξε μια χορογραφία στον Lino και τον Αραμπατζή αλλά ο Δαρείος μπλόκαρε το σουτ. Στο 65' μπλόκαρε ένα χλιαρό σουτ του Καρακατσάνη που μπήκε στο τηγάνι αλλά δεν έσπασε τα αυγά και στο 83' επανέλαβε τη σωστή αντίδραση σε σουτ του Κιάσσου που αν φόραγε το 6 θα ήταν βλαχόπορτα στο τάβλι. Οι μοναδικές του λάθος εκτίμησεις ήταν στο 85' όταν πήγε να βγει και άλλαξε γνώμη με συνέπεια ο Βλόνταρτσικ να πάρει την κεφαλιά από το Μαλεζά και να στείλει τη μπάλα άουτ, και μια ριψοκίνδυνη πάσα στον Αραμπατζή λίγο πριν το τέλος που έληξε με επιθετικό φάουλ. Δείχνει πως είναι ένα συν σε σχέση με την περασμένη χρονιά που δεν υπήρχε αξιόπιστη ρεζέρβα του Χαλκιά ειδικά αν συνυπολογίσουμε ότι αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Αραμπατζής: Δυστυχώς πραγματοποίησε άλλη μια προβληματική αμυντικά εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Επιλέχτηκε από τον μηχανικό όντας πιο επιθετικογενές μπακ πράγμα λογικό απέναντι σε αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας, αλλά παρουσιάζει σταθερά μια αδυναμία να διαβάσει την εξέλιξη μιας φάσης γεγονός που φανερώνει μειωμένη ποδοσφαιρική αντίληψη αμυντικά. Βγήκαν αρκετές σέντρες από την πλευρά του όπως στο 28' όπου ο Μανούσος μόνος του στη μικρή περιοχή είχε κεφαλιά άουτ, ενώ εκτέθηκε μαζί με τον Lino στη φάση που είχε προηγηθεί από τον ίδιο παίκτη. Αρκετές φορές ανάγκασε τον Contreras να βγει δεξιά για να τον καλύψει προκαλώντας έτσι ανισορροπία στο κέντρο της άμυνας, ενώ έδειχνε ως συνήθως αρκετά αγχωμένος χάνοντας τη θέση του στις συνθήκες πίεσης. Έβγαλε μια ωραία σέντρα στο 20' για το κεφάλι του Παπάζογλου, αλλά σε γενικές γραμμές δεν είχε καλή συνεργασία με τον Moon ανεβαίνοντας για να πιέσουν την πλευρά όπου αγωνιζόταν ο παλιός μας γνώριμος και αγαπητικός της Εσμεράλδας. Στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε σωστά τη θέση του και δεν υπέπεσε σε λάθη αλλά στην ουσία δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου. Αν δεν μπορεί να βελτιωθεί αμυντικά με προπονητή τον Santos δε θα βελτιωθεί ποτέ.

Lino: Στο προβληματικό πρώτο ημίχρονο ήταν αυτός που με τις επελάσεις του και με τη συνεργασία του με τον Vierinha στα αριστερά ανέβαζε όλη την ομάδα πιο ψηλά αλλά δυστυχώς μονόπατα. Στο 9' είχε ένα ωραίο μπάσιμο μετά από προσποίηση όπου κόπηκε με φάουλ λίγο έξω από την περιοχή εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι τεχνικά ήταν δύο κλάσεις παραπάνω από τους αντιπάλους. Δεν απέφυγε όμως και πάλι τα αμυντικά λάθη όπως στη φάση του Μανούσου στο 25', αλλά και στο 43' όπου είχε λάθος απομάκρυνση στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή πάνω στον Κιάσσο που σούταρε άουτ. Στο 52' είχε ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό φάουλ σέντρα από αριστερά που έδιωξε ο Βεζυρίδης δύσκολα ενώ η μπάλα έσκασε μπροστά του. Στο υπόλοιπο ματς όσο περνούσε η ώρα απέφευγε να ανεβαίνει και δεν απειλήθηκε από την πλευρά του.

Contreras: Στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές λάθος τοποθετήσεις και του χρεώνεται μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κακή αμυντική εικόνα. Ξεκίνησε μπλοκάροντας σωστά με κόντρα ένα σουτ του Βλόνταρτσικ στο 2', αλλά ολιγώρησε να βγει πάνω στον Κιάσσο στο 5', ήταν σε λάθος θέση στη φάση της πεντοζάλης του Μανούσου στο 25', κόλλησε λες και ήταν σε κινούμενη άμμο στην ανενόχλητη κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 28'.

Τον έσωσαν οι σωστές αμυντικές αντιδράσεις του Μαλεζά στο 26' και στο 34' και η αδυναμία του Zorba the Greek να βρει τη μπάλα στη σέντρα του Βλόνταρτσικ στο 45'. Είχε την ευθύνη μαζί με τον Vitolo να ανεβάσουν την άμυνα πιο ψηλά πράγμα που έκανε σωστά στο β' όπου και ήταν αλάνθαστος με αποτέλεσμα να μην απειληθεί η ομάδα σχεδόν καθόλου. Η έλλειψη αγώνων είναι φανερό ότι του έχει στερήσει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που είναι συνώνυμα του και έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει για να φτάσει τα περσινά επίπεδα απόδοσης.

Μαλεζάς: Ήταν ο καλύτερος από όλους στην αμυντική διάταξη στο πρώτο ημίχρονο επεκτείνοντας το σερί του αφού για 5η φορά που αγωνίστηκε βασικός η ομάδα δεν δέχτηκε γκολ. Στο 26' πρόλαβε τον Βλόνταρτσικ πριν βγει μόνος του διώχνοντας σε πλάγιο και στο 34' σε φάση που ήταν οφσάϊντ ο ίδιος παίκτης πρόλαβε να βάλει την κόντρα την τελευταία στιγμή σώζοντας την ομάδα. Είχε πολύ καλές πρώτες πάσες-αποκρούσεις και στο δεύτερο ημίχρονο πήρε και αυτός τα παραπάνω μέτρα στην άμυνα εκμηδενίζοντας τις όποιες επιθετικές βλέψεις των Ομιλιτών. Είναι ολοφάνερο ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της δύναμης και αυτό τον καθιστά ικανό να καταπίνει τα αντίπαλα βαριά φορ. Αν τον έλεγαν Malezinio ή αν είχε παίξει στην Ιταλία θα έχαιρε καλύτερης αντιμετώπισης την οποία δικαιούται.

Vitolo: Ξεκίνησε βασικός μετά από ενάμισι μήνα και η αποχή ήταν εμφανής στα πατήματα του στην αρχή. Είχε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην μπορεί η ομάδα να κατεβάσει εύκολα την μπάλα πράγμα που δεν συνέβαινε όταν αγωνιζόταν ο Garcia στη θέση του. Έπαιζε πολύ πιο πίσω από ότι έπρεπε παρασύροντας όλη τη ζώνη πιο βαθιά στην περιοχή μας ψαρώνοντας περισσότερο από ότι έπρεπε στην πίεση του αντιπάλου, ενώ έδειχνε πως δεν μπορούσε να συνεργαστεί τακτικά στον άξονα με τον Veron. Όσο περνούσε η ώρα αποκτούσε μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό του και μετατρεπόταν στον κλασσικό απροσπέλαστο παίκτη που έχουμε γνωρίσει και είναι ανασταλτικά πανταχού παρών και τα πάντα ανακοπτών. Έχει ευθύνη όμως μεγαλύτερης συμμετοχής και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας καθώς οφείλει να ψάχνει να βγάλει περισσότερες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας και στις πλευρές ώστε να ξεδιπλώνεται η ομάδα στην αντεπίθεση αντί για τις κλασσικές μικρές και μεσαίες πάσες που προτιμά σχεδόν πάντα. Αν είχε βέβαια περισσότερες ικανότητες στην πάσα θα έπαιζε ακόμα στην Primera division και όχι στη Soupaleague.

Veron: Έκανε την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός σε επίσημο παιγνίδι που την περίμενε τόσο καιρό. Η ελλειμματική του φυσική κατάσταση και τα παραπάνω κιλά από τις paejas που μαγειρεύει ο ίδιος είναι αναμφισβήτητα δεδομένα ανεξαρτήτως προσωπικών συμπαθειών. Αναμφισβήτητη είναι όμως και η ικανότητα του στην πάσα και η τεχνική του κατάρτιση αλλά το πρόβλημα προέκυπτε στο πρώτο ημίχρονο από το ότι είναι στατικός στην κίνηση χωρίς τη μπάλα και δεν ξεμαρκάρεται για να μπορέσει να απλώσει την ομάδα. Στα θετικά ήταν οι ως επί το πλείστον σωστές μικρές μεταβιβάσεις του αφού πολύ σπάνια όπως ξέρουμε θα πουλήσει τη μπάλα. Στα αρνητικά του η κλασσική αδυναμία να ανέβει στον άξονα και να απειλήσει με σουτ και το γεγονός ότι δεν συμμετείχε δημιουργικά σε κάποια φάση πλην μίας ωραίας ψηλοκρεμαστής σέντρας στον Κουτσιανικούλη στο 69'. Αντικαταστάθηκε από τον Garcia για να κλειδώσει το κέντρο σε ένα σημείο όπου κρυβόταν πια φανερά μιας που δεν είχε άλλες δυνάμεις. Δεν είναι δυνατόν βέβαια να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από κάποιον που είχε τόσο μεγάλη απουσία ρυθμού από επίσημους αγώνες, αλλά αν έχει αδικηθεί έχει αδικήσει ο ίδιος τον εαυτό του περισσότερο από όλους.

Sorlin: Ξεκίνησε στο 4-5-1 του Santos (και όχι 4-4-2 όπως ειπώθηκε λανθασμένα) με παρτενέρ Vitolo και Veron στον άξονα, τον Moon στα δεξιά και τον Vierinha αριστερά. Από τότε που τα κλασσικά 10άρια έγιναν πιο δυσεύρετα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και από τους δεινόσαυρους οι περισσότεροι προπονητές διαλέγουν ένα 8αρι που οφείλει να έχει ισόποση ικανότητα αμυντικά και επιθετικά ώστε να λειτουργεί ως η καρδιά της ομάδας. Όταν η καρδιά λοιπόν έχει αρρυθμίες τότε έχει πρόβλημα όλος ο οργανισμός και αυτή είναι στο μεγαλύτερο βαθμό η παθογενής αιτία της ομάδας όταν δεν τραβάει δημιουργικά. Στο 11' είχε ωραία σκέψη με κάθετη μπαλιά-τρύπα για τον Moon τον οποίο πρόλαβε ο Βεζυρίδης. Στο 15' είχε μια σέντρα ακριβείας στον Vierinha και από εκεί και έπειτα δεν συμμετείχε δημιουργικά σε κάποια άλλη φάση. Προσπάθησε να κινηθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του τεραίν εκεί που χανόταν η μπάλα αλλά χωρίς ιδιαίτερη στήριξη στους παίκτες μας όταν είχαν τη μπάλα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο μετά την αλλαγή του Φωτάκη με τον Vierinha πέρασε αριστερό εξτρέμ σε μια θέση που έχει παίξει και άλλες φορές αλλά δεν μπορεί να αντεπεξέλθει λόγω έλλειψης ταχύτητας. Αν θέλουμε να δούμε έστω ψήγματα δημιουργικής βελτίωσης χρειάζεται να βρεθεί κάποιος δίπλα του που να μπορεί να μοιράζεται τις ευθύνες ως βηματοδότης αλλιώς θα πρέπει να πάμε σε εγχείρηση-αντικατάσταση ανοιχτής καρδιάς.

Vierinha: Συνεχίζει την περίοδο παρατεταμένης φόρμας και είναι από τους λίγους λόγους που αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. Στο 9' χτύπησε το φάουλ που κέρδισε ο Lino σουτάροντας με το δεξί στο τοίχος, ενώ στο 15' κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα στη σέντρα του Sorlin και σούταρε εξαιρετικά στην κλειστή γωνία του Βεζυρίδη αναγκάζοντας τον σε δύσκολη απόκρουση. Συχνά-πυκνά βλέποντας την ανυπαρξία ανάπτυξης από τον άξονα τραβιόταν εκεί όπως στο 23' όπου έβγαλε μπαλιά τρύπα για τον Παπάζογλου που μπλόκαρε ο Βεζυρίδης. Στο 33' έκανε εξαιρετικό μπάσιμο από αριστερά αδειάζοντας τον αντίπαλο του και έβγαλε διαγώνια πάσα στην περιοχή που δεν πρόλαβε ο Veron. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ξέφυγε και πάλι από αριστερά και μπήκε στην περιοχή, όπως όφειλε να κάνει συγκλίνοντας στο 4-5-1, αλλά το σουτ με το δεξί έφυγε άουτ. Στο 57' μπουχτισμένος και πάλι βρέθηκε στον άξονα και έβγαλε εξαιρετική τριαντάρα μπαλιά στον Κουτσιανικούλη, ενώ στο 58' επιχείρησε μακρινό δυνατό σουτ με το δεξί που απέκρουσε ελαφρά σε κόρνερ ο Βεζυρίδης αλλά δεν έδωσε ο Παπάς-Σταμάτης. Στο 60' πήρε την πάσα του Lino στα αριστερά και αποφάσισε να σουτάρει από πολύ πλάγια στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 72' προσπάθησε και πάλι να βγάλει ασσίστ ερχόμενος στον άξονα και τροφοδοτώντας με νέα μακρινή ψηλοκρεμαστή τον Κουτσιανικούλη ο οποίος έχασε την ευκαιρία. Αντικαταστάθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο καθώς φαινόταν λογικότατα κουρασμένος στα τελευταία λεπτά.

Moon: Ο παίκτης με το αγαπημένο επώνυμο του tsipaoktsi έκανε ντεμπούτο ως βασικός και πάλι σε θέση δεξιού εξτρέμ με στόχο να εκμεταλλευτεί η ομάδα την ταχύτητα του.

Η απόδοση του ήταν υπό του μηδενός καθώς δεν βοήθησε καθόλου ούτε στην ανάπτυξη της ομάδας από την πλευρά του στο πρώτο ημίχρονο αλλά και ανασταλτικά δεν στήριξε τον Αραμπατζή.Έχει και αυτός τα ελαφρυντικά του λόγω έλλειψης αγώνων αλλά όλοι στου κασίδη το κεφάλι θα βρούνε ρυθμό; Ο Santos τον άλλαξε στο ημίχρονο διορθώνοντας το αρχικό του λάθος.

Παπάζογλου: Έκανε το καλύτερο παιγνίδι του με τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. και αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γκολ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πίεσε τους αμυντικούς πέφτοντας για τάκλιν, κέρδισε κεφαλιές και ήταν κινητικός, ενώ βοήθησε και στις στημένες φάσεις στην άμυνα δείχνοντας επιτέλους όρεξη να αρπάξει την ευκαιρία. Στο 40' μυρίζεται την επικείμενη λανθασμένη απόκρουση του Νατσούρα και πετάγεται σωστά στη φάση την οποία ολοκληρώνει την κατάλληλη χρονική στιγμή με εξαιρετικό πέρασμα λόμπα. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του έπεσε αλλά συνολικά έδειξε πως αξίζει να του δώσουμε παιγνίδια.

Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να δείξει την ίδια διάθεση και αποτελεσματικότητα και σε αγώνες με αντιπάλους μεγαλύτερου βεληνεκούς, αλλά αφού άνοιξε πια λογαριασμό αναμένεται να πάρει την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση.

Κουτσιανικούλης: Μπήκε με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου για να αγωνιστεί στα δεξιά
αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά καμία από τις δύο κλασσικές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Το ότι δεν μπορεί να παίξει το ίδιο καλά ως δεξί εξτρέμ φάνηκε στο 57' όταν στην ωραία μπαλιά του Vierinha μπήκε στην περιοχή τριποδίζοντας γιατί κοντρόλαρε τη μπάλα τρεις φορές με το αριστερό πριν κάνει τελικά ένα χλιαρό σουτ με το δεξί που μπλόκαρε εύκολα ο κακός βεζίρης. Στο 69' μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να κατεβάσει την καλή σέντρα του Veron. Στο 72' από την εξαιρετική λόμπα του Vierinha πήρε την κόντρα και αποφάσισε να αποφύγει τον Ιζνογκούντ πριν σουτάρει τελικά χλιαρά πάνω του ακόμα και με το αριστερό που είναι το καλό του πόδι. Στο 75' έκανε και πάλι κακό κοντρόλ μέσα στην περιοχή μετά από καλή σέντρα από φάουλ του Lino και τέλος στο 87' μετά από ωραίο άνοιγμα του Φωτάκη το σουτ του κοντραρίστηκε. Πρέπει οπωσδήποτε να δουλέψει περισσότερο (και) στα τελειώματα για να αποκτήσει το φονικό ένστικτο που απαιτείται για αυτές τις 1-2 φάσεις που θα του παρουσιάζονται σε κάθε ματς. Καμία επένδυση δεν κάνει απόσβεση την πρώτη χρονιά, αλλά σίγουρα ειδικά σε παιγνίδια με μικρότερους αντιπάλους πρέπει να δώσει πολλά περισσότερα γιατί σε καιρούς κρίσεων το 1,5 εκατομμύριο ευρώ είναι ιδιαίτερα προκλητικό νούμερο.

Garcia: Μπήκε για ένα εικοσάλεπτο στο τέλος αντί του Veron και είχαμε έτσι την ευκαιρία να τον δούμε για δεύτερη φορά μαζί με τον Vitolo στον άξονα μετά το ματς με τη ΧαίρεΦαίη. Συνέχισε με την κεκτημένη ταχύτητα των καλών εμφανίσεων και είχε σωστές κινήσεις ανασταλτικά και απλό και λογικό μοίρασμα μπάλας απέναντι σε αντιπάλους βέβαια που θα έχουν να το λένε ότι έπαιξαν αντίπαλοι του.

Φωτάκης: Στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του πρόλαβε να βγάλει μια ωραία μπαλιά στον Κουτσιανικούλη στο 87'.

Santos: Πήρε κάποιες αποφάσεις για την ενδεκάδα με το σκεπτικό πως πρέπει να δώσει ευκαιρίες στο κύπελλο σε κάποιους παίκτες και σε κάποια σχήματα. Διάλεξε να παίξει 4-5-1 με τον Vierinha να συγκλίνει από αριστερά και να γίνεται στήριγμα στον Παπάζογλου. Επέλεξε τα επιθετικογενή μπακ Αραμπατζή-Λίνο, μιας που εκτός των άλλων ο Snaucner όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Μiro δεν είναι έτοιμος ακόμα για 90 λεπτά πόσο μάλλον για συνεχόμενα 90λεπτα. Διάλεξε για πρώτη φορά το περσινό αμυντικό δίδυμο Contreras-Μαλεζά που μοιάζει πιο ορθόδοξο βάσει χαρακτηριστικών με αμυντικό χαφ τον Vitolo, αλλά η αμυντική παρουσία των Contreras, Αραμπατζή, και η παρατεταμένη απουσία του ισπανού τον πρόδωσαν αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο. Διάλεξε να δώσει την ευκαιρία στον Veron για να έχει καλύτερη πάσα και να είναι πιο επιθετικός αλλά η πιο άστοχη έμπνευση του ήταν η ίδια με αυτήν που είχε στο ΟΑΚΑ με την τοποθέτηση του Moon ως δεξί εξτρέμ.

Διόρθωσε γρήγορα τη λάθος επιλογή αλλάζοντας τον με τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος όμως είναι φανερό πως μπορεί να παίξει καλύτερα αριστερά από ότι δεξιά ενώ το ίδιο ισχύει από την ανάποδη για τον Vierinha. Ναι, πράγματι τα εξτρέμ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οφείλουν να αγωνίζονται και στις δύο πλευρές για να αξιοποιούν και το ότι παίζοντας ανάποδα μπορούν να σουτάρουν με το καλό τους πόδι, αλλά δεν παύουν ταυτόχρονα να είναι καλύτεροι στις φυσικές τους θέσεις. Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να έδινε τη θέση του δεξιού εξτρέμ για μια φορά στον Αραμπατζή που είναι η φυσική του θέση και να παίξει ο Moon δεξί μπακ όπου είναι η δική του θέση.

Κινήθηκε σωστά αλλάζοντας τον κουρασμένο Veron με τον Garcia για να μπλοκάρει τον άξονα και έριξε για ένα πεντάλεπτο το Φωτάκη στο τέλος στον άξονα βγάζοντας τον Vierinha που είχε κουραστεί και περνώντας αριστερά τον Sorlin για να περιορίσει κάπως το κατέβασμα του Κιάσσου. Εν ολίγοις είχε κάποιες εμπνεύσεις που δεν του βγήκαν αλλά τις διόρθωσε, πήρε κάποια υπολογισμένα ρίσκα στα οποία στάθηκε και λίγο τυχερός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά διόρθωσε την κακή αμυντική εικόνα στην ανάπαυλα αποκαθιστώντας την ηρεμία στην αμυντική λειτουργία. Κάποια στιγμή τον είχα ρωτήσει σε έναν αγώνα γιατί δεν έκανε την τρίτη αλλαγή νωρίτερα και μου απάντησε πως δεν του αρέσει να αφήνει την ομάδα χωρίς τρίτη αλλαγή σε ενδεχόμενο τραυματισμό στα τελευταία λεπτά. Όταν χτύπησε ο Vitolo φανταζόμουν πορτογαλικά καντήλια να σηκώνονται πάνω από την εξαιρετική κουστουμιά του Bitsiani (sic) την οποία ρίσκαρε να βάλει αντί του κλασσικού δερμάτινου.

Παπα-Σταμάτης: Αν εξαιρέσουμε ένα οφσάϊντ του Βλόνταρτσικ που ήταν ευθύνη περισσότερο του βοηθού του από το οποίο τον γλίτωσε ο Μαλεζάς και μια κίτρινη κάρτα στον Οργκανίστα σε σκληρό φάουλ στη σέντρα στον Παπάζογλου δεν έκανε λάθη.

Φαίνεται ότι οι φωνές έπιασαν τόπο μιας που δεν θα ήθελε να ξανά υποβιβαστεί μετά από αγώνα που αδίκησε τον Π.Α.Ο.Κ. Έβγαλε τον αγώνα χωρίς να δείξει ούτε μία κάρτα μιας που δεν ήθελε να προκαλέσει και τον βοήθησε το καλό κλίμα μεταξύ των ομάδων.

Λαός: Διακρίθηκε ιδιαίτερα στη χορωδία των πετάλων όπου γινόταν επικλήσεις σε γενετήσιες πράξεις της Αθήνας και του επινείου της.

Διαβάστε ακόμη...