Κούπα για τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (pics-vid)!

Σαν σήμερα στις 31/1/1999, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατατρόπωσε την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε στο ΣΕΦ και κατάκτησε για 3η φορά στην ιστορία της, το τρόπαιο...
Κούπα για τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (pics-vid)!

Ο Δικέφαλος με τον Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο του, έφτασε στην άνετη και δικαιότατη επικράτηση με 71-54, ενώ 48 ώρες νωρίτερα είχε αποκλείσει τον υπερόπτη συμπολίτη, διαλύοντάς τον κυριολεκτικά με τα εκκωφαντικό 83-50!

Δυναμικό παρόν στις εξέδρες του κλειστού, έδωσαν τέσσερις χιλιάδες και στο τέλος του παιχνιδιού πανηγύρισαν με την ψυχή τους και έγιναν ένα με τους παίκτες της ομάδας, την ώρα που ο Γιώργος Μπαλογιάννης σήκωνε το Κύπελλο!

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Walter Berry, ο οποίος με μια ακόμη εμφατική παρουσία, συνετέλεσε τα μέγιστα στη νίκη μας! Πραγματικά συγκλονιστικός ο «the truth».

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γιώργος Μπαλογιάννης 16 (4), Frankie King 21, Walter Berry 19, Claudio Coldebella 5, Γιάννης Γιαννούλης 6, Juan Antonio Morales 2, Σωτήρης Νικολαϊδης 2, Γιώργος Μασλαρινός, Ricky Peral, Γιάννης Παπαχρήστος, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Λευτέρης Κακιούσης, Δημήτρης Δέσπος, Κώστας Χρήστου.

H κακοκαιρία που επικρατούσε εκείνες τις μέρες στη Βόρεια Ελλάδα, δεν επέτρεψε την άμεση επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και έτσι το γλέντι της κατάκτησης του Κυπέλλου, πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα, σε γνωστό νυκτερινό κέντρο της εποχής.

Την επόμενη, η αποστολή της ομάδας πήρε το ... τρένο και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ενώ έτυχε αποθεωτικής υποδοχής στον σιδηροδρομικό σταθμό από πολλούς οπαδούς του Δικεφάλου!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...