O ιταλικός Τύπος για το ματς στο Σαν Πάολο

Στην καλή εμφάνιση του Γιάννη Γκιτσιούδη, αλλά και στο γεγονός ότι η ρεβάνς της Τούμπας ήταν ανοικτή υπόθεση για ΠΑΟΚ και Νάπολι, στάθηκαν οι ιταλικές εφημερίδες, μετά το ματς στο Σαν Πάολο ...
O ιταλικός Τύπος για το ματς στο Σαν Πάολο

Αναλυτικά:

Il mattino: «H Νάπολι κέρδισε δύσκολα τον ΠΑΟΚ με γκολ του Μαραντόνα, αλλά αυτό θα φτάσει για τη ρεβάνς; Αυτή η νίκη της Νάπολι κρύβει μεγάλο ρίσκο για την υπόθεση πρόκριση. Η εμφάνιση της Νάπολι, αλλά και των υπολοίπων ιταλικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης δεν ήταν οι αναμενόμενες»

Tutto Sport: «Ο ΠΑΟΚ είχε έναν τερματοφύλακα που εντυπωσίασε. Η Νάπολι κέρδισε τον ΠΑΟΚ με πέναλτι του Μαραντόνα, ενώ οι απουσίες των Αλεμάο και Φρανζίνι ήταν αισθητές. Η ιταλική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της, ενώ ο ΠΑΟΚ στάθηκε πάρα πολύ καλά»

Gazzetta del Mezzogiorno: «Οπωσδήποτε το γκολ του Μαραντόνα δε φτάνει για τη Νάπολι. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, περιόρισε με την εμφάνισή του τη νίκη των Ναπολιτάνων. Η ρεβάνς είναι ανοικτή και για τις δύο ομάδες, αν παίξει ο Αλεμάο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στη Θεσσαλονίκη! Πάντως η Νάπολι πρέπει να προσέξει πολύ για να προκριθεί»

Il Giornale: «Η Νάπολι στο α' ημίχρονο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα παίξει πιο επιθετικά και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ιταλική ομάδα. Τίποτε δεν κρίθηκε στην υπόθεση πρόκριση. Η Νάπολι με Αλεμάο στη σύνθεσή της, θα είναι οπωσδήποτε καλύτερη»

Δηλώσεις Μπιάνκι – Μαραντόνα ...

Οττάβιο Μπιάνκι: «Το σκορ του αγώνα, σίγουρα είναι μικρό. Αλλά εμείς προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του ΠΑΟΚ και κατορθώσαμε να κερδίσουμε με ένα πέναλτι. Ο αντίπαλος σε καμιά στιγμή δε μας απείλησε. Επί 90 λεπτά προσπαθήσαμε για το καλύτερο.

Ο ΠΑΟΚ δε θα παίξει κλειστά στη Θεσσαλονίκη και αυτό είναι υπέρ μας. Η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να σκοράρει και εμείς αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Όλα πάντως είναι ανοιχτά στη ρεβάνς»

Ντιέγκο Μαραντόνα: «Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκιο. Η Νάπολι ήταν άτυχη. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Δε μας ανησυχεί ο επαναληπτικός που θα παίξουμε στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο γήπεδό του ανοικτά.

Η Νάπολι στο ματς με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε πολύ καλύτερα σε σχέση με τα ματς που έδωσε για το ιταλικό Κύπελλο. Πιστεύω πως στη Θεσσαλονίκη θα παίξουμε ακόμη καλύτερα»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...